Can sıkıntısı 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,803 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😂😂
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

...

Moderator
Mod
rank
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Bende doğurdum canım.35 günlük olduk.😘Uyumayan bebekle uğraşıyoruz😅.Hayırlısıyla sizde bize katılırsınız inşaAllah♥️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰

Brnimde 101 gün kalmış 😅 inşallah çok şükğr sorun yaşamadan geldik bu günlere miğde değilde boğaz yanması olmuştu bendede bir iki gece elma sirkeli su içtim bi kere bidaha olmadı belkide geçiciydi çok tuhaf ateş geçiyodu sanki boğazımdan 🤭

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğurdum canım.35 günlük olduk.😘Uyumayan bebekle uğraşıyoruz😅.Hayırlısıyla sizde bize katılırsınız inşaAllah♥️
İnşallah canım 🥰🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Brnimde 101 gün kalmış 😅 inşallah çok şükğr sorun yaşamadan geldik bu günlere miğde değilde boğaz yanması olmuştu bendede bir iki gece elma sirkeli su içtim bi kere bidaha olmadı belkide geçiciydi çok tuhaf ateş geçiyodu sanki boğazımdan 🤭
Ben ilk aylar bulantı şimdi yanma mideden çok çektim😂😂 sağlıkla gelsinde herşeye razıyım son 81 gün benmde

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım 🥰🤲

Ben ilk aylar bulantı şimdi yanma mideden çok çektim😂😂 sağlıkla gelsinde herşeye razıyım son 81 gün benmde
Ne güzrl 20gün var arada normalmi seninde çok şükür bulantı falanda olmadı 8kilo aldım ama doğuma kadar 15i geçmem umarım 😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzrl 20gün var arada normalmi seninde çok şükür bulantı falanda olmadı 8kilo aldım ama doğuma kadar 15i geçmem umarım 😅
Ben ilk 6ay sadece bı kilo aldım cnku hep kusma vardı bide kiloluyum korkuyordum kesin 120 kilo olurum diyordum hiç tartıya bakmadım doktorum tartti söyledi hep😂😂 bakalım son 81 gün inşallah böyle devam eder sende hiç takma kilo verilir önemli olan ikinizin sagligi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk 6ay sadece bı kilo aldım cnku hep kusma vardı bide kiloluyum korkuyordum kesin 120 kilo olurum diyordum hiç tartıya bakmadım doktorum tartti söyledi hep😂😂 bakalım son 81 gün inşallah böyle devam eder sende hiç takma kilo verilir önemli olan ikinizin sagligi
Hiç kilolu durmuyosun aynen sağlığımı ve normal doğumu bebeği etkilemesin yani çok olup 🤭

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıkla gelsin bebişin🥰🤲

Amin canım benim insallahhh🥰🤲

Mide yanmasından çok çekiyorum artık ilaç doğal seyler fayda etmiyor 81gunumuz kaldı dünyanın en güzel duygusuymus anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin🥰🤭🤲

Az kalmış canim🥰rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cnm bebeğin sanırım baya saçlı doğacak miden yandigina göre ..😍 çoğu gebe anne gavisson içiyor mide yanması icin

Tüm sayfalar yüklendi.