Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 38+4 hafta hamılıyım asırı derecede mıdem yanyor resmen kaynıyor nerdese kafayı yıyıcem hıc uzanamıyorum gece sat 4-5 kadar uyamıyorum hıc resmen hersey agız bosluguma gelyor gıbı bebegımde dısko yapyor gece resmen benım gıbı durumda olan anneler varmı acaba caresını bılen varmı acaba
Kızlar 38+4 hafta hamılıyım asırı derecede mıdem yanyor resmen kaynıyor nerdese kafayı yıyıcem hıc uzanamıyorum gece sat 4-5 kadar uyamıyorum hıc resmen hersey agız bosluguma gelyor gıbı bebegımde dısko yapyor gece resmen benım gıbı durumda olan anneler varmı acaba caresını bılen varmı acaba
Beni anlattım valla 37+4 olduk bizde midem acayip yaniyo sağ tarafıma hiç yatamiyorum midem ağzıma geliyo bide tam uykunun en güzel yerinde tuvaletim gelmezmi kalkıyorum ondan sonra da uyuyamıyorum bizim bebiş hiç uyumuyo maşallah hareketli artık dua ediyorumki azcık uyusun diye hareket edince acıtıyo agliycak dereceye geliyorum neyseki doğuma gün sayıyorum sezeryan olduğum için soğuk süt limonlu soda yani gazlı icicekler iyi geliyo bana salatalık tuzlayinca oda iyi geliyo Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar 38+4 hafta hamılıyım asırı derecede mıdem yanyor resmen kaynıyor nerdese kafayı yıyıcem hıc uzanamıyorum gece sat 4-5 kadar uyamıyorum hıc resmen hersey agız bosluguma gelyor gıbı bebegımde dısko yapyor gece resmen benım gıbı durumda olan anneler varmı acaba caresını bılen varmı