Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varCanlarım güzelleriim dünkü gece gibi gece sohbeti yapalım yine çocuğunuzu kocanızi uyutun burda buluşalım saat 24.00 gece Türkiye saati ile
Bende geldim ilk defa katılıyorum size herkese selamlar 35 haftalık olduk bizde 2.hamileliğim sezeryan olucam 38 de planlı doğum dedi doktor ben biraz daha bekler mi ki acaba
Valla kuzum Hümeyra hastalandı bugün bütün gün hastanede idik serum iğne vesaire yapıldı ateşi ve kusmasi vardı enfeksiyon varmış şimdi öyle başında bekliyorum ateşini zor düşürduk ya
Ahahaha Kayra durmadı hiç ağlaya ağlaya bir hal olfu çocuğun dün ev temizliğine gittik taşınmak için gittik yani sadece sonra yağmura yakalandık eve gelince ben ve kayra istifar ede ede bir olduk eşimi bile yolcu etmeden uyuya kalmışım yazık gece o arayınca uyandım. Çok kötüydük ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende geldim ilk defa katılıyorum size herkese selamlar 35 haftalık olduk bizde 2.hamileliğim sezeryan olucam 38 de planlı doğum dedi doktor ben biraz daha bekler mi ki acaba
Ahahaha Kayra durmadı hiç ağlaya ağlaya bir hal olfu çocuğun dün ev temizliğine gittik taşınmak için gittik yani sadece sonra yağmura yakalandık eve gelince ben ve kayra istifar ede ede bir olduk eşimi bile yolcu etmeden uyuya kalmışım yazık gece o arayınca uyandım. Çok kötüydük ya