Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar bana dua edin benden belalar bir gitmek bilmiyor eşimle kaynım kavga etti eşime hirslanip karnıma tekme attı hafif kanamam var sancım var bugün çıkmıştım hastaneden tekrar yatış şimdi dua edin sagsaglim çıkayım kizlarima kavusayim
Allah hepinizden razı olsun sancılar çoğaldı sezaryene gireceğim anneler dua edin inşallah mevlam neylerse güzel eyler o serefsize diyecek sözüm yok erken doğum olacağını bile bile çocuğumun down sendromlu oldugunu bile bile yaptı
Olabilir canım ben anlayamamışım Allah herkesin kalbine gönlüne merhamet versin birşey demiyorum diyemiyorum colugum çocuğum var bedduada etmiyorum başıma döner diye Rabbim herkese hak ettiğini versin
Eşime rabbim yardım etsin kardeşi onunda zor ama bana vurdugunu görünce beni savunması beni benden aldi daha önce hiç yapmamıştı Allah'a havale ettim herseki onun mahkemesinin adaleti şaşmaz bu dünyanın öbür tarafida var şikayetçi olcaktim darp raporu almaya geldim yatış verdiler canım kanama var diye rapor elimde insllah sagsaglim çıkarsak ilk isim şikayetçi olmak ben eşimle dukkandaydim geldi orda kavga etti müşteriler vardı kamera kaydım var yani delillerim şahitlerin cok iş ona kalmasin yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Herkesin çoluğu çocuğu var Rabbim yaşatıp görecek benim annem beni el bebek gül bebek büyüttü elin serefsizlerinden dayak yemek için değil ama bilmiyorum diyecek sözüm kalmadı 11 senedir çektiğimi bir Allah bir ben bilirim
Şikayetçi oldum canım benim hastane doktoru darp.raporu tuttu hicbirsey bu kadar uzun boylu değil susuyorum 11 sene oldu artık.bu yaptıkları ele avuca sığacak birşey değil
İyiyim canım daha iyi olucam inşallah bebeğimi sıkıntısız alırsam kucağıma aklım evdeki kızlarda geceden beri stres oldum ama Allah büyük bekliyorum şimdilik
Allah hepinizden razı olsun sancılar çoğaldı sezaryene gireceğim anneler dua edin inşallah mevlam neylerse güzel eyler o serefsize diyecek sözüm yok erken doğum olacağını bile bile çocuğumun down sendromlu oldugunu bile bile yaptı
Kizlar bana dua edin benden belalar bir gitmek bilmiyor eşimle kaynım kavga etti eşime hirslanip karnıma tekme attı hafif kanamam var sancım var bugün çıkmıştım hastaneden tekrar yatış şimdi dua edin sagsaglim çıkayım kizlarima kavusayim
Rabbim acil şifalar versin inşaAllah sağlıkla kucağına al bebeğini canım benim çok çok geçmiş olsun... O şerefsiz kaynını Allah bildiği gibi yapsın şerefsiz sabah sabah sinirlerimiz bozuldu şikayetçi olmak için hastaneden çıkmayı bekleme hemşirelerden rica et hastane polisini çağır ve şikayette bulun sakın ailedir birşey olmaz deme bugün bunu yapan Allah korusun daha kötü şeylerde yapar Allah hidayet versin inşaAllah
Eşim değil canım abisi eşimle kavga ediyordu eşimden hırsını alamadı koştu koştu karnıma.bir tekme attı olduğum yere yigildim hemen kanamam geldi zaten şimdi yatış verdiler yatıyorum
Ne bu saçmalık sen ne yapmışsın erkek erkege çözemedilermi sana şiddet yapıyorlar hastaneden çıkma sakın. Allahım seni ve bebegini korusun dualarımız seninle kuzum