Doğum dikişi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne Adayı tarafından oluşturulan Doğum dikişi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,787 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum dikişi
Konbuyu başlatan Anne Adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
Aslında bebeqi 15 qün sonra doktora qötürmem lazım kalça çıkığı için göz doktoruna bide diom o zaman qideyim biraz gevşek dawranıom bu konuda sürekli hastaneye qidilmiyorçünkü
Aynen o zamanda goturebilirsin o zamana kadar da sen yine dikkat et ağır deyip kendini fazla yorma bol bol yürüyüş yap iyi gelir vücuduna iyileşmede

Büşra demir

Kayıtlı Üye
rank
Vala canım 4 yıl geçti hiç hatırlamıyorum ya. Ama benim gittiğim lanet olası hastane gece dikiş atıldı ertesi gün serefsizler ellerini sokup muayene ettiler ne dikiş kalır ne bisey allahın cezaları nerde görülmüş gece doğum yapıp sabahına dikiş kontrolü yapıldığı 😖🤬 çok kötü şeyler yaşadım kızımda 😣inşallah bu dogumumda yaşamam 😔
Al bende de o kadar bana da aynısını yaptılar dikiş Atılar gelen elini soktu giden elini soktu 14 gündür doğum yapmışım hala oturamıyorum kanamam çok var korkudan doktora gidemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.