Doğum dikişi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne Adayı tarafından oluşturulan Doğum dikişi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,787 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum dikişi
Konbuyu başlatan Anne Adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ya şu dikiş konusunu bende hep sormak istiyorum nasıp olmadı bi.. ben normal doqum yaptım 49 qün oldu. 16 tane falan dikişim wardı dıştan dikişlerim iyleşti ama halen içerden acı sizi war klozetten başka şekilde lavaboya çıkamıyorum sizce normal mi
Çok normal zor doğumlarda dikişş çok olan doğumlarda maalesef bu kadar uzun sürüyor 15 gğn süründüm 15 gğnden sonra yine vardı acı ama artık unursamayacağım seviyeyr inmişti öyle doğut kalk yürü normal doğum harikaağğ diye yutturdular doktor doğumda dikişle avrupayla asyayı bağladı resmen

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bana doqumda bi sıkıntı olursa 10 qün sonra qit yoksa qerek yok dediler.. bizimkiler de hep bu sarılara normal dedi ama ben kanamam bitsin qidecem
Doktordan doktora değişiyor demek bu dikiş olayı ilaç verdi mi canım sana bana ağrı kesici bir de antibiyotik verdi

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Doktordan doktora değişiyor demek bu dikiş olayı ilaç verdi mi canım sana bana ağrı kesici bir de antibiyotik verdi
Ewd ilaç we antibiyotik werdi.. Ama başka doqum yapanlara pansuman ilacı falan da wermişler ama bana wermediler 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok normal zor doğumlarda dikişş çok olan doğumlarda maalesef bu kadar uzun sürüyor 15 gğn süründüm 15 gğnden sonra yine vardı acı ama artık unursamayacağım seviyeyr inmişti öyle doğut kalk yürü normal doğum harikaağğ diye yutturdular doktor doğumda dikişle avrupayla asyayı bağladı resmen
Hahaha walla çok doqru söylüyorsun ben yırtındım sezeryan yapın die ama yapmadılar

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ewd ilaç we antibiyotik werdi.. Ama başka doqum yapanlara pansuman ilacı falan da wermişler ama bana wermediler 😊

Hahaha walla çok doqru söylüyorsun ben yırtındım sezeryan yapın die ama yapmadılar
Bana pansuman vermedi baticon kullaniyorm

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

Kız ben hemşireye enson al sezeryana beni diye böğürüyodum. 😂 😂 Lan beni doğurtun sürünerek kaçarım bile dedm😂😂

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Bana pansuman vermedi baticon kullaniyorm
Bana onu da wermedi sadece dedi bol bol ılık su we yeşil sabunla yıka kendini iyice kurula pedini sık sık deqiş iyileşirsin dediklerini yaptım ama içten sızım halen war

Kız ben hemşireye enson al sezeryana beni diye böğürüyodum. 😂 😂 Lan beni doğurtun sürünerek kaçarım bile dedm😂😂
Walla sanki zorla hemşire olmuşlar hiç insanın halinden anlamıyorlar 😊😊

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bana onu da wermedi sadece dedi bol bol ılık su we yeşil sabunla yıka kendini iyice kurula pedini sık sık deqiş iyileşirsin dediklerini yaptım ama içten sızım halen war

Walla sanki zorla hemşire olmuşlar hiç insanın halinden anlamıyorlar 😊😊
dogum sancısi çekerken bile azarliyorlar sanki keyfi bagiriyorlar

Sonuç

Büşra demir

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.