Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız ben akşama kadar Dünya iş yapıyorum var ya her tarafı temizle süpür geri batıyor geri yapıyorum geri oğlumu kaç defa banyo yaptryorum uğraş uğraş var ya bir sürü iş yapıyorum yine de hiç bana mısın demiyor kilo vallahi
Sezeryan sıkıntı bugün sağlık ocağında 3 gün önce doğum yapmış bi kadın vardı görsen hamile hala sanarsın kocaa bebek çıkıyor da inmiyor benimki de öyle kaldı korse morse de fayda etmedi yüzüm kollarım zayıf ama koca göbekten kilolu görünüyor
Ay sen bir de beni gör Hazalım Bir de bende boy da yok Ben zaten 1 sınıf obez diye geçiyorum Aslında kilo vermek çok istiyorum bazen azimle devam ediyorum sonra o Azmi Hüsran oluyor mesela şu an aşk-ı Memnu izleyip bir çayla bisküvi yiyeceğim Normalde diyette olduğum zaman yememem lazım Ama bazen çok azimliyim bazen de salıyorum bakalım Ne yapacağız böylel
Azminin olması çok güzel bende hiç yok vallahi strese girince yiyorum hemen hele çikolatalı şeylere hiç hayır diyemiyorum bazen gece uykumda rüyama giriyor o kadar fena 🥹 Ne yapmak lazıım bilmiyorum hiç ilk önce psikolojimizi düzeltmek gerekiyor belki de
Azminin olması çok güzel bende hiç yok vallahi strese girince yiyorum hemen hele çikolatalı şeylere hiç hayır diyemiyorum bazen gece uykumda rüyama giriyor o kadar fena 🥹 Ne yapmak lazıım bilmiyorum hiç ilk önce psikolojimizi düzeltmek gerekiyor belki de
Sazovadanım sen de mi Eskişehirdensin
Bağladım ama dikişlerim çok acıdı sonra korse aldım bu lohusa için olanlarından o da dikişlere çok vurdu
Ya ben çok azimliydim ben hamile değilken evlendiğim ilk senesi 50 kilodan 85 kiloya kadar çıkmıştım Yani öyle bir Azim öyle bir hırs yapmıştım ki tekrardan yine 60 kiloya 55 kiloya tekrar gelebildim Ama şu anki azmim fazla yok Yani azmim 2 hafta sürüyor 3 hafta tırt diye sönüyor bilmiyorum böyle böyle inşallah kilomuzu vereceğiz Bence Azim olmadığı zaman insan hiçbir şey yapamaz psikolojim bile düzgün olsa bile
Sazovadanım sen de mi Eskişehirdensin
Bağladım ama dikişlerim çok acıdı sonra korse aldım bu lohusa için olanlarından o da dikişlere çok vurdu
Ya ben çok azimliydim ben hamile değilken evlendiğim ilk senesi 50 kilodan 85 kiloya kadar çıkmıştım Yani öyle bir Azim öyle bir hırs yapmıştım ki tekrardan yine 60 kiloya 55 kiloya tekrar gelebildim Ama şu anki azmim fazla yok Yani azmim 2 hafta sürüyor 3 hafta tırt diye sönüyor bilmiyorum böyle böyle inşallah kilomuzu vereceğiz Bence Azim olmadığı zaman insan hiçbir şey yapamaz psikolojim bile düzgün olsa bile
Ay ben en son 55 kilo lisedeykendim onda da İzmirdeydim 7. katta oturuyorduk asansör yoktu her yer yokuştu bende yiyorum da kilo almıyorum sanıyordum meğersem yakıyormuşum Eskişehir’e taşınınca her yer dümdüz 3 katlı apartmanda bile asansör var ben de birden şiştim veremedim valla ama benimki psikolojik normalde yemiyorum ama az canım sıkılsın hemen canım bir şeyler çekiyor ve sürekli de canım sıkılıyor
VAlla bilemem bak bunu ilk kez duydum kız kuzenim zayıflama çayı kahvesi satyr kuzenlrm arkdslrl tığ gibi oldu ama bn icemym süte geçmiyormus ama kalitesini düşebilir ve azalma olblrms
VAlla bilemem bak bunu ilk kez duydum kız kuzenim zayıflama çayı kahvesi satyr kuzenlrm arkdslrl tığ gibi oldu ama bn icemym süte geçmiyormus ama kalitesini düşebilir ve azalma olblrms
Benim oğlan 13 aylık yaklaşık 6-7 aylık olunca doğum kilolarımı tamamen vermiştim o ara emmeyide bıraktı diyete ve sinameki yeşil çaya başladım şimdide 60 kiloyum hedef 50 bakalım