Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen salı devlete gittim göründüm hiçbir sorunun olmadığını söylediler ama dün özele cinsiyet için ise gittiğimde beyin kafatasının gelişmediğini söyledi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O kadar çok istiyorum ki yanılmasını inşAllah yanılmıştır salı günü devlete gittim sorun yok dedi dün özele cinsiyet için gittim böyle söylediler bana
Karar senin canm ama madem oyle doktorlar neyi gerekli goruyorsa onu uap derim çünkü dunyaya engelli bi çocuk getrsen hem kendine hem o cocuga yazik olur onun aci cektigini herseyden eksik kaldigini gormek ilerde canini yakar
Karar senin canm ama madem oyle doktorlar neyi gerekli goruyorsa onu uap derim çünkü dunyaya engelli bi çocuk getrsen hem kendine hem o cocuga yazik olur onun aci cektigini herseyden eksik kaldigini gormek ilerde canini yakar
Özeldeki doktorların çoğu patavatsız şekilde bilgilrndirme yapabiliyor. Bana da bebegin ölmüş olabilir demişti bir tanesi.
Lütfen umutsuz ve kötü düşünme. Bir kaç doktora daha muayene ol.
14 haftalığım Dün cinsiyet öğrenmeye gittim bi sevinçle ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından dotorumun dediğine göre bebeğin beyin kafatası gelişmemiş ve bu yüzden gebeliği sonlandırmamı söyledi
14 haftalığım Dün cinsiyet öğrenmeye gittim bi sevinçle ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından dotorumun dediğine göre bebeğin beyin kafatası gelişmemiş ve bu yüzden gebeliği sonlandırmamı söyledi
Durma bence birkaç hastaneye farkli doktorlara git üç önce eltimde sonlandrdi bebegin omur ilik olusmamisti sinirleri olusmamisti 4hastaneye ondan fazla doktorla konuştular hepsi ayni şeyi söyledi oda sonlandrdi ve dogruydu seninki niye farkli konusuyorlar sen bi git başka doktorlara öyle birsey olsa bütün ultrasonla Eda ckar eltiminki bütün ultrasonlarda çıktı bı yanlışlık var üzülme inşallah yaniliyordur bence yaniliyor
Özeldeki doktorların çoğu patavatsız şekilde bilgilrndirme yapabiliyor. Bana da bebegin ölmüş olabilir demişti bir tanesi.
Lütfen umutsuz ve kötü düşünme. Bir kaç doktora daha muayene ol.
Bizim bi akrabaya da 2 aylik hamile oldguu halde çocuğun olmaz demis bi doktor kiz cocuk istediği icin gitmis doktora hamile oldgnu bilmyormus olmz demis
Bizim bi akrabaya da 2 aylik hamile oldguu halde çocuğun olmaz demis bi doktor kiz cocuk istediği icin gitmis doktora hamile oldgnu bilmyormus olmz demis