Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet dediğin Gibi dusukden sonra hamile kalmak yüksek mis bende duydm bazıları dusukden sonra çabuk hamile kalıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin Allah razı olsun abla
Bendede troid. Varya tekrarlamq şansı yüksek ama geçen baktirdm şükür düzene girdi zor bir durum ya Allah razı olsun . Rabbim sanada sabır versin. Allah im seninde kucağını doldursun
Anladım canım geçmiş olsun , tiroidi takip et dikkat edersen büyümez değerleri düzelir annemde de var ordan biliyorum,bol bol dereotu ye canım büyümesini engelliyor,
İnşaallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin
inşallah
Düşük yaptıktan sonra rahimin kasılması için ilac veriyor genelde bana onu vermişti neyse onu içtikten sonra kanamam başladı onu içmeden önce yoktu bi ilk hafta olmadi bu arada bende kurtaj olmuştum ilk haftalarda oturarak banyo yasak ilişki yasak bi de bi ay bebek yasak dedi kanamam 20 gün filan sürdü sonra bitti sonraki adet 40 gunu geçince oldu bende süreç böyleydi