Bizde sosyal medyadan tanıştık o üniv sınavına girmişti nereyi yazsam derdinde idi sonra bişi oldu konuşmadık aradan zaman geçti babasıninda desteği ile tekstil mühendisligini seçmiş Maraş a gitmiş ailesi de Antep'te neyse bana yine yazdı bana niye yazdın falan tersledim yok uzaktan ilişki olmazmış da bilmem ne tamam deyip geçtim numaramı istedi vermedim kendi yazdı almadım o ara Balıkesir'de abim çalışmaya gitmişti bende oraya gittim baktım abim zorlanıyor küçük bı fırın pastane tarzı bı yerde bı kaç ay çalıştım beyefendi yine yazdı bana dedi ki niye beni aramadın mesaj atmadin numaran bile yok ki dedim almadın mi dedi yoo dedim sinirlenmis ben sosyal medyaya girdikçe yazardı konuşurduk sonra bir kez daha numarasını yazdı dedi ki sen sürekli girmiyon senin girdiğinde de ben giremiyom beni çaldır ki bende girdiğini anlayayim dedi bende tamam dedim girmezden önce çağrı attım böyle basladi 10sene bekledim kendisini ailesi beni istemedi uzaktan kız mı alınır akraba dururken dediler meşhur akraba evliliği tüm sülalesi annesi taş koydu işimize biz çok ayrıldık numaramı değiştim birçok kez ama buldu aradı devam ettik on yıl sonra evlendik antebe gelin geldim eşimle sorunum yok çok şükür ama bu şehir beni boğuyor ayak uyduruyamiyorum ben karadenizliyim herseyimiz çok farklı herşeye tamam demek zorunda kalıyorum ve ben oğlak burcuyum kendime yediremiyorum he hu demek bana göre değil kendime zarar veriyorum eşime patliyorum kör topal geciniyoz Allah hayır etsin çok uzatmisim kusura bakmayın ne kadar doluymusum meğerEvet canlar biraz uygulamaya değişiklik katayım dedimeşlerinizle nasıl tanıştınız
Ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyordum ikimizde güvenlik görevlisiydik eşim benden 10 yaş büyük olduğu için abi diyordum ben ona iş arkadaşlarım benden habersiz beni gösteriyorlar eşime oda beni belli bi süre izledikten sonra bana açılmıştı yani benimki biraz abi deme lazım olur misali oldu![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eksik yazmışım marasta mesleğini sevmedi tekrar univ sınavına girdi Ankara'ya radyoloji okumaya geldi bana çok yakın olduğu için daha iyi gelip gidebildiBizde sosyal medyadan tanıştık o üniv sınavına girmişti nereyi yazsam derdinde idi sonra bişi oldu konuşmadık aradan zaman geçti babasıninda desteği ile tekstil mühendisligini seçmiş Maraş a gitmiş ailesi de Antep'te neyse bana yine yazdı bana niye yazdın falan tersledim yok uzaktan ilişki olmazmış da bilmem ne tamam deyip geçtim numaramı istedi vermedim kendi yazdı almadım o ara Balıkesir'de abim çalışmaya gitmişti bende oraya gittim baktım abim zorlanıyor küçük bı fırın pastane tarzı bı yerde bı kaç ay çalıştım beyefendi yine yazdı bana dedi ki niye beni aramadın mesaj atmadin numaran bile yok ki dedim almadın mi dedi yoo dedim sinirlenmis ben sosyal medyaya girdikçe yazardı konuşurduk sonra bir kez daha numarasını yazdı dedi ki sen sürekli girmiyon senin girdiğinde de ben giremiyom beni çaldır ki bende girdiğini anlayayim dedi bende tamam dedim girmezden önce çağrı attım böyle basladi 10sene bekledim kendisini ailesi beni istemedi uzaktan kız mı alınır akraba dururken dediler meşhur akraba evliliği tüm sülalesi annesi taş koydu işimize biz çok ayrıldık numaramı değiştim birçok kez ama buldu aradı devam ettik on yıl sonra evlendik antebe gelin geldim eşimle sorunum yok çok şükür ama bu şehir beni boğuyor ayak uyduruyamiyorum ben karadenizliyim herseyimiz çok farklı herşeye tamam demek zorunda kalıyorum ve ben oğlak burcuyum kendime yediremiyorum he hu demek bana göre değil kendime zarar veriyorum eşime patliyorum kör topal geciniyoz Allah hayır etsin çok uzatmisim kusura bakmayın ne kadar doluymusum meğer![]()