Farklı bir konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Farklı bir konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 969 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Farklı bir konu
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
5,537
Konum
Malatya
Kızlar biraz farklı bir soru olacak ama ne yapiyim şuan bu saatte soracak başka kimsem yok kaynatarak salça yapan varmı 3 saattir kaynıyor olup olmadığını nasıl anlicam bilmiyorum
 

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
11,154
Konum
Kastamonu
Kızlar biraz farklı bir soru olacak ama ne yapiyim şuan bu saatte soracak başka kimsem yok kaynatarak salça yapan varmı 3 saattir kaynıyor olup olmadığını nasıl anlicam bilmiyorum
Ben domates kabuklarıyla yapıyorum 1 saat kaynatıyorum sonra tülbente döküyorum suyunu süzüyorum. Kabukta bile saatlerce su gitmiyor normal domatesle yapıyorsan baya bi kaynatman gerekir heralde
 

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
5,537
Konum
Malatya
Ben domates kabuklarıyla yapıyorum 1 saat kaynatıyorum sonra tülbente döküyorum suyunu süzüyorum. Kabukta bile saatlerce su gitmiyor normal domatesle yapıyorsan baya bi kaynatman gerekir heralde
Önce kaynattım sonra blendırdan çektim süzmedim tadı güzel 3 4 saattir kaynıyor kek harcı kıvamında şuan soğudukça dahada katılaşırmı onu bilmiyorum işte
 

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
7 Haziran 2023
Mesajlar
1,622
Kızlar biraz farklı bir soru olacak ama ne yapiyim şuan bu saatte soracak başka kimsem yok kaynatarak salça yapan varmı 3 saattir kaynıyor olup olmadığını nasıl anlicam bilmiyorum
Benim annem 2 senedir domates. Salçası yapıyor robotlar geicrceksin ilk sonra reddeden suyunu çıkarıp sonra kaynaticaksin ateşte o kaynadikca koyulasicak zaten rengi deyişicek
 

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
5,537
Konum
Malatya
Benim annem 2 senedir domates. Salçası yapıyor robotlar geicrceksin ilk sonra reddeden suyunu çıkarıp sonra kaynaticaksin ateşte o kaynadikca koyulasicak zaten rengi deyişicek
Benimki tam o aşamada kek harcı kıvamında az daha koyulaştı bu yeterlimi onu tam çözemiyorum soğudukça dahada koyulaşıyormu acaba
 

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
7 Haziran 2023
Mesajlar
1,622
Benimki tam o aşamada kek harcı kıvamında az daha koyulaştı bu yeterlimi onu tam çözemiyorum soğudukça dahada koyulaşıyormu acaba
Dibine tutmasın ara ara karıştır tenecereyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki tam o aşamada kek harcı kıvamında az daha koyulaştı bu yeterlimi onu tam çözemiyorum soğudukça dahada koyulaşıyormu acaba
Koyulasinca sıcakken kavanozlarina koy
 

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
5,537
Konum
Malatya
Dibine tutmasın ara ara karıştır tenecereyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi


Koyulasinca sıcakken kavanozlarina koy
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi


Koyulasinca sıcakken kavanozlarina koy
Aynen öyle yapıcam şimdi teşekkür ederim canm benim❤
 

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
7 Haziran 2023
Mesajlar
1,622

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
5,537
Konum
Malatya
Kek harcı kıvamındaysa dediğim taktiği yap tülbente dök sabaha kadar beklet katılaşır suyunu atar
Vallahi direk kavanozladım oldu gibi yarın bakıcam cevabını daha yeni gördüm canım yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Suyunu kaynatıp zaten o koyulasiyor kaynadikca kendisi ara ara karıştırırsan Dibine yanmaz tencerenin dikkatli indir kendini yakma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi


Hem rica ederim ❤️😊
Yaptım kavanozladım oldu sanki koyulaştı soğuyunca tam salça olur diye düşünüyorum
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar

Üst