Fetal dna testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Fetal dna testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,018 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Fetal dna testi
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler belki duymamış olabilirsiniz diye konu açtım. Çünkü bnde ilk kez öğrendim bu testi. Yeni bir yöntem biraz maliyetli 275 400 euro aralğnda fiyatı. 2li tarama 4lü tarama yapıyor ve bunlardan %100 sonuç alamıyorlar doktorlar. Ama bu fetal dna testi hem basit hemde %99,9 oranında doğru çıkıyor yani allah korusun bebekte genetik bi rahatszlk varsa tespit ediyor kaçırma ihtimali yokmuş. Anneden kan alınıyor sadece. Ve bu testle birlikte cinsiyette öğreniliyor. Ben 11haftalk hamileyim ve 10 sonra sonuç çknca öğrenmş olcam cinsiyetinide. Yalnz turkiyede yaplmıyor kan alınp yurtdşna gönderiliyormuş o yüzden 10 12sonra sonuç alabilirz dedi doktor. Sizde kendi doktorunuza danışn muhakkak bulunduğunuz ilde varsa özelde bu testi yapan öğrenin derim.🥰
Testi yaptirinca ne oluyor? Allah gostermesin bir sıkıntı ccıktine yapabilirsin ki? Bu testlerin anlami ne?bebege tedavi baslatmak mi?

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Testi yaptirinca ne oluyor? Allah gostermesin bir sıkıntı ccıktine yapabilirsin ki? Bu testlerin anlami ne?bebege tedavi baslatmak mi?
Hayır dow sendromu vs varsa onu öğreniyoruz. Eğer varsa bi sıkntı çıkarsa anne baba karar veriyordur heralde aldrmak mı doğurmak mı karar veriyosun işte olumsuz sonuç çknca

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Hayır dow sendromu vs varsa onu öğreniyoruz. Eğer varsa bi sıkntı çıkarsa anne baba karar veriyordur heralde aldrmak mı doğurmak mı karar veriyosun işte olumsuz sonuç çknca
Bunu yanlizca ben gonul rahatligiyla aldiririm o yuzden bi bakiyim diyen yaptirmasi lazim o zaman.. yoksa zaten vicdanen bunu yapamayacak olan testle mestle bos islerle ugrasmaz..hayirlisini diliyorum herkes icin insallah..

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bunu yanlizca ben gonul rahatligiyla aldiririm o yuzden bi bakiyim diyen yaptirmasi lazim o zaman.. yoksa zaten vicdanen bunu yapamayacak olan testle mestle bos islerle ugrasmaz..hayirlisini diliyorum herkes icin insallah..
Tabi tabi aynen öyle ben bu bebeği doğurcam diyen boşuna yaptrmş olur. Amin kimse yasamasn o acıyı sağlıkla doğsun bütün bebekler

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Risk çıkan hastalık trizonomi 18 bir araştırın derim doğsa bile 18 gün yoğun bakımda yaşıyor bu bebekler
Allah korusun bi sorun çıkarsa ben aldırmayı düşündüğüm için yaptrdım zaten. Ben özel eğitim öğretmeniyim Allah kimseyi imtihan etmesin evladyla çok zor bunu çok iyi bildiğim için en detaylı testi yaptrdm. Keşke otizimde net bisekilde bilinse önceden ama malesef bu bilinemiyor. Ama bu çocuklarn çoğunda aynı zamanda zihinsel yetersizlikte olduğu için fetal dna da çkcak ztn

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle öyle tartışmaya açık br konu hastaneden kucağı boş çıkmak sezeryan dikişi göğüslerde sütün kalması daha büyük travma benim için en azından bilip hazırlıklı olmak en mantıklısı😥

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aldırmayla alakası yok ki kimse kıyamaz evladına ama belkş
Neden boş iş diyorsunuz ki, ben doktora gittiğim de doktor burası özel hastane illa yaptırcaksın diye şartımız yok dedi ama 2liyi veya da 3lü4 lü den birini yaptırsan iyi olur dedi. 2 liyi yaptırdım en azından sağlıklı olup olmadığını biliyorum. Doğduğun da aaa diye şaşırıp üzülmektense en azından herşeyi ona göre ayarlaya biliyorsun. 🥰

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Aldırmayla alakası yok ki kimse kıyamaz evladına ama belkş

Neden boş iş diyorsunuz ki, ben doktora gittiğim de doktor burası özel hastane illa yaptırcaksın diye şartımız yok dedi ama 2liyi veya da 3lü4 lü den birini yaptırsan iyi olur dedi. 2 liyi yaptırdım en azından sağlıklı olup olmadığını biliyorum. Doğduğun da aaa diye şaşırıp üzülmektense en azından herşeyi ona göre ayarlaya biliyorsun. 🥰
Merve hanım 2li %85 4lü tarama %90 oranında bilgi veriyor yani risk yine mevcut. Fetal dna %99,9 oranında doğru sonuç verir. Yani 2li tarama yaptrdım çocuğum sağlklı olcak diye birşey yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle öyle tartışmaya açık br konu hastaneden kucağı boş çıkmak sezeryan dikişi göğüslerde sütün kalması daha büyük travma benim için en azından bilip hazırlıklı olmak en mantıklısı😥
Özlem anne doğuma kadar ztn öğrenmek amaç. 11.haftadan itibaren yapılıyor bu testler O yüzden ne kdr erken öğrenirsen o kdr iyi ameliyatla alıyolar. Doğumu beklemeye gerek yok yani.

Kızim olucak

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler belki duymamış olabilirsiniz diye konu açtım. Çünkü bnde ilk kez öğrendim bu testi. Yeni bir yöntem biraz maliyetli 275 400 euro aralğnda fiyatı. 2li tarama 4lü tarama yapıyor ve bunlardan %100 sonuç alamıyorlar doktorlar. Ama bu fetal dna testi hem basit hemde %99,9 oranında doğru çıkıyor yani allah korusun bebekte genetik bi rahatszlk varsa tespit ediyor kaçırma ihtimali yokmuş. Anneden kan alınıyor sadece. Ve bu testle birlikte cinsiyette öğreniliyor. Ben 11haftalk hamileyim ve 10 sonra sonuç çknca öğrenmş olcam cinsiyetinide. Yalnz turkiyede yaplmıyor kan alınp yurtdşna gönderiliyormuş o yüzden 10 12sonra sonuç alabilirz dedi doktor. Sizde kendi doktorunuza danışn muhakkak bulunduğunuz ilde varsa özelde bu testi yapan öğrenin derim.🥰
Türkiye'de yapılıyor Ankara ya goonderiliypr Ankara'daki genetik tıp merkezine ama siz yurdisina isterseniz yurt dışınada gönderiliyor seçenek sunulyolar yurtdışı biraz daha pahalı biliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.