Fetal dna testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Fetal dna testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,018 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Fetal dna testi
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Merve hanım 2li %85 4lü tarama %90 oranında bilgi veriyor yani risk yine mevcut. Fetal dna %99,9 oranında doğru sonuç verir. Yani 2li tarama yaptrdım çocuğum sağlklı olcak diye birşey yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Özlem anne doğuma kadar ztn öğrenmek amaç. 11.haftadan itibaren yapılıyor bu testler O yüzden ne kdr erken öğrenirsen o kdr iyi ameliyatla alıyolar. Doğumu beklemeye gerek yok yani.
Yok hani demiş ya arkadaş aldırmayacaksam neden yaptırayım bende ona nazaran söyledim erken müdahale edilebiliyor evet inşallah sonuçlarım temiz gelir aklıma neler geliyor neler😥

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Yok hani demiş ya arkadaş aldırmayacaksam neden yaptırayım bende ona nazaran söyledim erken müdahale edilebiliyor evet inşallah sonuçlarım temiz gelir aklıma neler geliyor neler😥

Allah korusun bi sorun çıkarsa ben aldırmayı düşündüğüm için yaptrdım zaten. Ben özel eğitim öğretmeniyim Allah kimseyi imtihan etmesin evladyla çok zor bunu çok iyi bildiğim için en detaylı testi yaptrdm. Keşke otizimde net bisekilde bilinse önceden ama malesef bu bilinemiyor. Ama bu çocuklarn çoğunda aynı zamanda zihinsel yetersizlikte olduğu için fetal dna da çkcak ztn
Testi yaptirinca ne oluyor? Allah gostermesin bir sıkıntı ccıktine yapabilirsin ki? Bu testlerin anlami ne?bebege tedavi baslatmak mi?
Oğlumda da ikili yaptırdım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık, evet oran düşük olabilir ama yinede birşey olunca çıkıyor, çoğu yakınım da çıktı ve tedavi uygulandı aldırmak durumunda kalmadılar

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler belki duymamış olabilirsiniz diye konu açtım. Çünkü bnde ilk kez öğrendim bu testi. Yeni bir yöntem biraz maliyetli 275 400 euro aralğnda fiyatı. 2li tarama 4lü tarama yapıyor ve bunlardan %100 sonuç alamıyorlar doktorlar. Ama bu fetal dna testi hem basit hemde %99,9 oranında doğru çıkıyor yani allah korusun bebekte genetik bi rahatszlk varsa tespit ediyor kaçırma ihtimali yokmuş. Anneden kan alınıyor sadece. Ve bu testle birlikte cinsiyette öğreniliyor. Ben 11haftalk hamileyim ve 10 sonra sonuç çknca öğrenmş olcam cinsiyetinide. Yalnz turkiyede yaplmıyor kan alınp yurtdşna gönderiliyormuş o yüzden 10 12sonra sonuç alabilirz dedi doktor. Sizde kendi doktorunuza danışn muhakkak bulunduğunuz ilde varsa özelde bu testi yapan öğrenin derim.🥰
Bu nifti test gibi bişey herhalde yüzde yüz sonuç çıkmaz çıksada tedavisi olmaz canım boşuna yaptırma bence bu fiyatlara cinsiyetini öğrenmekte önemli değil zaten birde riskli bir durum çıktıysa yada ileri yaştaki anneler için bu testler ben kimseye tavsiye etmiyorum şahsen

Oğlumda da ikili yaptırdım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık, evet oran düşük olabilir ama yinede birşey olunca çıkıyor, çoğu yakınım da çıktı ve tedavi uygulandı aldırmak durumunda kalmadılar
Detaylı ulturason da herşey çıkmıyormu zatrn bu testte çıkan sonuca göre ne tedavisi yapılıyorki anne karnında 🤔

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bu nifti test gibi bişey herhalde yüzde yüz sonuç çıkmaz çıksada tedavisi olmaz canım boşuna yaptırma bence bu fiyatlara cinsiyetini öğrenmekte önemli değil zaten birde riskli bir durum çıktıysa yada ileri yaştaki anneler için bu testler ben kimseye tavsiye etmiyorum şahsen

Detaylı ulturason da herşey çıkmıyormu zatrn bu testte çıkan sonuca göre ne tedavisi yapılıyorki anne karnında 🤔
Nesliesen hanım cinsiyeti öğrenmek için o kdr para vermedim akıl işi değil. Ama kromozomlar tek tek inceleniyor bu testle. değer elbet bilip bilmeden konuşmayn insanları yanltmayn

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Nesliesen hanım cinsiyeti öğrenmek için o kdr para vermedim akıl işi değil. Ama kromozomlar tek tek inceleniyor bu testle. değer elbet bilip bilmeden konuşmayn insanları yanltmayn
Sadece cinsiyetide erken öğrenmiş oluyorsunuz dediğiniz için önemli bir konu drğil bu dedim şahsen fikrimi söyledim bu testler rutin testler değil eşelemek doğru değil bukadar bebeği insanlara fikir veriyorum siz yaptırabilirsiniz elbet sizin düşğnceniz

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Sadece cinsiyetide erken öğrenmiş oluyorsunuz dediğiniz için önemli bir konu drğil bu dedim şahsen fikrimi söyledim bu testler rutin testler değil eşelemek doğru değil bukadar bebeği insanlara fikir veriyorum siz yaptırabilirsiniz elbet sizin düşğnceniz
Eşelemek doğru değil ne demek ya 😂 mevzu bebek sağlığı daha önemli bişey olabilir mi sağlk bu allah akıl fikir versin ne diyim. Bu zihniyetler olduğu sürece genetik kalıtmsal rahatszlklar bitmicek malesef....

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eşelemek doğru değil ne demek ya 😂 mevzu bebek sağlığı daha önemli bişey olabilir mi sağlk bu allah akıl fikir versin ne diyim. Bu zihniyetler olduğu sürece genetik kalıtmsal rahatszlklar bitmicek malesef....
Allah size akıl versin testlere iman edenlerden değilim sadece

Herkese önerilen bir test gibi konuşuyorsunuz bilgi edinip paylaşın

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank

Allah size akıl versin testlere iman edenlerden değilim sadece

Herkese önerilen bir test gibi konuşuyorsunuz bilgi edinip paylaşın
Ankaradayım en iyi doktorlara gittim çocuk gelişimciyim özel etiğim öğretmenliği yaptım. Asıl siz kafa yapınızı değiştirin yazık yetiştirdiğiniz çocuklara acıdım size.

Tüm sayfalar yüklendi.