Canim gecmis olsun bebegin agladikca careaizlik kotu oluyor .bi kac arkadaşım bebeklerinin karnına lahana sarmış gaz için banada yap diyolar ama ben cekiniyorum bisi olur diye bu konuyla ilgili bilgisi deneyimi olan var mi paylasabilir mi. İnanın çok zor insan minnacik yavrusunu katılacak kadar aglarken görünce care ariyo. 1 aylık henüz dayanamiyorum yamadigim masaj kalmadi surekli arastiriyorum kafayi yicem üstelik yapayalnizim uykusuz yorgun bitkinim
Relaxtac damla aliyosun eczaneden bitkiseldir emzirme oncesi 2 -3 damla damlatiyoraun agzina sonra emziriyorsun.
Muskat cevizi , aci elma yagi ve rezene (taneli) aktardan aliyosun tatlim .
MuskaT cEvizini Az birsey bir cimcik tatli kasigina kaziyip sutunle karistirip emzirme oncesi bebegine veriyosun 24 saatte bir kwre vereceksin ( ben aabah 5 de baslayan 11 de biten gaz sanci aglamasina gece 3 de veriyodum -15 gunde kesildi gaz sancilari 3'5 aylik olduk artik gaz sancimiz hic yok cok sukur )
Rezeneyide kendin kaynatip iciyorsun canim iki cay kasigida bebegine veriyosun ilik bir sekilde .
Her yedigin şeye pilava karabiber serper gbi kimyon serperek ye . Asitli seylerden uzak dur . Portakal mandalina gibi seyleride emzirmeden hemen sonra yiyip bol su ic birdahaki emzirme saatine kadar .
Aci elma yaginida sabah aksam iki ser damla olacak swkilde bebeginin ayak altina sur ozellikle topuguna guzelce corabini giydir usumeain cok keskindir komusu dikkat et .
Bisiklet harekwtleri yap bebegine korkma saat yonunde karinina dairesel.hareketler yap yuz ustu yatir bel kismina pit pit vur avuc iciyle
Gecmis olsun insallah bunlari dene lutfen ben hepsini yaptim cok sukur 15 gunde en aza indi ve sonra gecti gitti