Ayy çok komik demiş kadın yaaÖncelikle çevresel baskı yapanların Allah cezalarını versin bana da yapıldı çok ağladım kısır mualamelesi gördüm ki üç aylık evliyken yaptılar çocuğum oldu bütün mahalle tedaviyle oldu sanıyor ki öyle olmadı olsada kime ne ben çok taktım tam tatile gittim kafamdan attım düşünceyi o ay hamile kaldım iki kere düşük yaptım smdi kızım var o kadar çocuk baskısı yapanlar bı bardak su bile vermiyor bikere nasılsınız diye sormadılar sadece cekemiyorlar çocuktan vurmaya çalışıyorlar burda bı bayanın yorumu vardı geçen sene dün yaptık yarın olursa öbür gün seversin soranlara bunu de bidaha demezler burda gördüm sorana öyle dedim
Ama ben bır kere gebe kaldım kan uyuşmazlığı vardı düşükle sonuçlandı milletin ağzı ne yazikki durmuyorCanım bi tane doğurursun 2.si ne zmn düşünüyorsun derler milletin ağzı durmuyor ki inşallah biran önce kalırsın tedavi de bişey yok belki o kalma sebebin olacak bu strestende kurtulursun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim razi olsun aminAllah hayirli evlat nasib eylesin canim sana senin icin dua edecem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet 8 gün var göğüslerimde ağrı ve şişlik dışında belirti yokDoğru okuduysam adetine daha 8 gün var canım daha biraz da bekle tekrar yap istersen