Gebelik yine yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Gebelik yine yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,716 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Gebelik yine yok
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sare Özmen

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Bende tam 5 sene bekledım kızımı sımdı de yolunu beklıyorım. Gerçekten sıtresten uzak olduğun zaman oluyor
Aynn kuzu stres çok önemli bende 1 sene 3 ay hamile kalmadım kaynanamlardan ayrıldım ertesyi ay hamileliği öğrendim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin ecmain çok güzel anlattınız.ben aslında bu ay hiç kafaya takmadım hatta affedersiniz ilişki anında bile aklıma getirmedim sadece bugün geldi aklıma

😁😁Ayy çok komik demiş kadın yaa
Ayn cnm hiç takma kafana rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde kucağını doldudur kuzum 🤲🥰

Son düzenleme:

Elif.

Kayıtlı Üye
rank
13 aylık evliyim takilmayacak gibi değil ki çevresel baskı var

Sizin ne zaman süre sonra oldu.ya ne güzel hiç kafaya takmiyordum bugün annemle konuştuk hamilelik konusunu açtı canım sıkıldı tamam onlarda istiyorlar ama elimde olan birşey

Affedersiniz İlişki anında stres hiç yapmadım son sekiz kala stres oluyor bugünlerde inşallah stres yapmamak derken ilişki anında mi yoksa sonrasında mi anlamadum
2 yıllık evliyim benimde öyle geç oldu takma kafana öyle oluyor emin ol . Artık eczaneden test alanala hamile olduğumda eczene kapısından geri döndüm gene boşa ümit leniyoeum diye yarabimm 1 hafta sonra öğrenmemi sağladı sabret sadece o nenzman geleceğini emin ol biliyor

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiydim olur inşallah çok takma kafana
Adet gününüz geçmeden tahlil yapmayın bu sizi çok yıpratır canım ablam ve cevremde yakın tanıdığın 3 kişi çok düşünürlerdi dr 3 unede problem yok çok takıyorsunuz dedi vee ablam evine tadilat yaptırdı o ara hamile kaldı ablam diyor ev heryer dağınıktı olur mu diye hıc aklıma gelmedi dedi sağlık olarak bir problem görünmüyorsa op.dr bani çiftçi bile demişti inst da gelen hastalarıma ilk ovulasyon günü hesaplayan uygulamaları sildiliyorum diye hakli okarak dusunuyirsun ama kendine bir mesguliyet bul canim rabbim hatirlisini versin sana insallah

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Az önce test yaptım idrarla çubuk test negatif çıktı adetime de 8 gün var yine gebelim yok anlaşılan doktor adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız dedi.tedavisiz olsun istemiştim Rabbim bu ay hayırlı sağlıklı verir inşallah
Amin Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder sana isteyen herkese üzülme bitti olur .

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Az önce test yaptım idrarla çubuk test negatif çıktı adetime de 8 gün var yine gebelim yok anlaşılan doktor adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız dedi.tedavisiz olsun istemiştim Rabbim bu ay hayırlı sağlıklı verir inşallah
Rabbim nezaman nasip etmişse ozaman olur stres yapma benim yengemin 5 sene olmadı tedaviye başladı aşılama yapacaktı ama kendiliğinden oldu rabbim gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı olanı versin inşallah 🤲🌹

Defnenin annesi Ayşe

Kayıtlı Üye
rank

Ama ben bır kere gebe kaldım kan uyuşmazlığı vardı düşükle sonuçlandı milletin ağzı ne yazikki durmuyor

Rabbim razi olsun amin

Evet 8 gün var göğüslerimde ağrı ve şişlik dışında belirti yok
Bazi insanlara hakettiği tarzda cevap vereceksin 😂😂

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim nezaman nasip etmişse ozaman olur stres yapma benim yengemin 5 sene olmadı tedaviye başladı aşılama yapacaktı ama kendiliğinden oldu rabbim gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı olanı versin inşallah 🤲🌹
Amin doktor bu ay da olmazsa adetin ikinci günü gel tedaviye başlayacağız dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan olur

Adet gününüz geçmeden tahlil yapmayın bu sizi çok yıpratır canım ablam ve cevremde yakın tanıdığın 3 kişi çok düşünürlerdi dr 3 unede problem yok çok takıyorsunuz dedi vee ablam evine tadilat yaptırdı o ara hamile kaldı ablam diyor ev heryer dağınıktı olur mu diye hıc aklıma gelmedi dedi sağlık olarak bir problem görünmüyorsa op.dr bani çiftçi bile demişti inst da gelen hastalarıma ilk ovulasyon günü hesaplayan uygulamaları sildiliyorum diye hakli okarak dusunuyirsun ama kendine bir mesguliyet bul canim rabbim hatirlisini versin sana insallah
Amin ecmain çok şükür Rabbim bizlere de nasip eder inşallah bende bu ay sınav kaygısı gelen giden derken hiç aklıma gelmedi sadece ovulasyon günleri yaptık onu da çocuk için değil de öylesine gibi birşey oldu ovulasyonu yapardım sonuca bakmayı unuturdum eşim işten gelince bakardı o derece yani bu ay rahat geçirdim dün sadece aklıma geldi neyse ki ilişki falan bitti ovulasyon bitti artık taksamda birşey olmaz diye düşünüyorum

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim tez zamanda kucağına verir inşallah balım 🤲♥️♥️

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah ayrı eve tasinacakmsn peki😞
Yok canım ev benım kaynanamın gıtmesı lazım ama oda gıtmez o yüzden hep bende

Aynn kuzu stres çok önemli bende 1 sene 3 ay hamile kalmadım kaynanamlardan ayrıldım ertesyi ay hamileliği öğrendim

Ayn cnm hiç takma kafana rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde kucağını doldudur kuzum 🤲🥰
Bak ne güzel hep sitres olduğumuz ıcın olmuyor

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

Ama ben bır kere gebe kaldım kan uyuşmazlığı vardı düşükle sonuçlandı milletin ağzı ne yazikki durmuyor

Rabbim razi olsun amin

Evet 8 gün var göğüslerimde ağrı ve şişlik dışında belirti yok
Ne kadar çok istediğini tahmin Ediyorum bitanem şu hayırlı günde cuma günü suyu hürmetine rabbim gönlündekini nasip etsin dua et bolca ve bekle sabırlı ol 🤲🤲💖💕

Tüm sayfalar yüklendi.