Merhaba abla hakkında hayırlısı olsun .test yapınca haber ver bizeHayırlısı canım eğer varsa bizdw öyle diyoruz da eşim zaten dünden razı çocuk olmasına
Merhaba abla hakkında hayırlısı olsun .test yapınca haber ver bizeHayırlısı canım eğer varsa bizdw öyle diyoruz da eşim zaten dünden razı çocuk olmasına
Selam canım 1 hafta gecikme varsa hamilesin benim kızımda aşırı kötü ağrılarım vardı şimdide hamileyim yeni kızımdakı gibi ağrılarım yokİyi geceler kızlar regl normaldw düzenli olur bu ay nerdeyse 1 haftadır olmadım henüz 3 gündür aşırı bel ağrısı çekiyorum bugun ona ek vajinada sancı ve kramp olmaya başladı . Yarın kendi evime gidiyorum sabahına direk test yapacağı ama istemsizce endişe ediyorum. İlk kez bu kadar ağrım oluyor ilk gebeliğimde vajınada baskı ilk haftalaeda hiç olmadı şuan gebelik olup olmadığını bilmiyorum böyle belirtisi olan oldu mu hiç
Ya hayırlısı olsun canım bakalım sabah hala regl olmamış olursam test yapacağımSelam canım 1 hafta gecikme varsa hamilesin benim kızımda aşırı kötü ağrılarım vardı şimdide hamileyim yeni kızımdakı gibi ağrılarım yok
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama benim 2. ve 3. Gebelik aynı anlattığın gibi olmuştu gecikme ve bu anlattığın belirtilerİyi geceler kızlar regl normaldw düzenli olur bu ay nerdeyse 1 haftadır olmadım henüz 3 gündür aşırı bel ağrısı çekiyorum bugun ona ek vajinada sancı ve kramp olmaya başladı . Yarın kendi evime gidiyorum sabahına direk test yapacağı ama istemsizce endişe ediyorum. İlk kez bu kadar ağrım oluyor ilk gebeliğimde vajınada baskı ilk haftalaeda hiç olmadı şuan gebelik olup olmadığını bilmiyorum böyle belirtisi olan oldu mu hiç
Baharcim birşey soracam sprila adetliykenmi taktinHakkında hayırlısı olsun inşallah ama benim 2. ve 3. Gebelik aynı anlattığın gibi olmuştu gecikme ve bu anlattığın belirtiler
Adetimin sonuydu kadın takarken kanaman bitmiş dedi adetim bitmişti yaniBa
Baharcim birşey soracam sprila adetliykenmi taktin
Ben adet olmuyorum dahaAdetimin sonuydu kadın takarken kanaman bitmiş dedi adetim bitmişti yani
Kuzum sabah sadece pembe lekelenme oldu damla şeklinde şuan tık yokHakkında hayırlısı olsun inşallah ama benim 2. ve 3. Gebelik aynı anlattığın gibi olmuştu gecikme ve bu anlattığın belirtiler
Canım şuan gidip taktırabilirsin yeni doğum yapan kadınlards adeti beklemiyorlarBen adet olmuyorum daha