Saldırıya filan geçtiğim yok yazdığınız yazının saçmalığını açıkladım güzel bir dille aynen aileden alınan terbiye belli ki size hiç uğramamışHerkes aldığını verir diye düşünüyorum bakıyorum saldırıya güzel geçmişsiniz a ileden alınan üslup terbiye diye düşünüyorum ben zaten hanım efendi gidp köle gibi temizlik yapsın dememişimayrıca bu platformun sahibi falanmisiniz acaba diğer kizlar neden cevap vermemiş diye yazmişsiniz kimse kimsenin zaten kölesi değil offffff kime ne anlatıyorumki böyle düşüncede olan biri ve telaşa girmiycem size yazmak için siz dusuncenizle kalın ben düşüncemle kalayım olurmu
![]()
Aileden alınan terbiye başka bir boyut bilmem farkında mısınız ama sanırım ilk gebelik bu tecrübesizlik buradan geliyor çocuğu olan helede bebeği küçük olan bir kadın doğru düzgün kendi evine yetemez. Sizin değimizle aileden alınan terbiye sadece geline de verilmez kaynana ve görümceye de verilmesi lazım! Yazı yazarken biraz düşünüp yazın direk millete saldırır gibi” yok sen bilerek gitmemiş , kırgınlık olsun istemişsin, yok bir kek yapacak kadar mı vaktiniz yoktu” demek ki yokmuş ben tek oğlumla olmama rağmen bazen ev işine yetemiyorum sizin dediğiniz resmen dalga geçmek gibi bir cümle olmuş
Son düzenleme: