Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağol canım benim amin amin inşallah çok zor gerçekten kızıma aldığım kıyafetler yaptığım şeyler hep gözümün önüne geliyor çok üzülüyorum, geçen gün bütün eşyalarını kaldırdım saatlerce ağladım ama yine de rabbime şükürler olsun verdiğine de aldığına da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin amin inşallah seninle kendimi nedense aynı hissediyorum bilmiyorum ama içime öyle doğuyor nedense canım Allah bundan sonra gönlümüze göre verir inşallah bundan sonra ki hayatımız güzel geçer istediğin zaman yaz konuşuruz canım
Sağol canım benim amin amin inşallah çok zor gerçekten kızıma aldığım kıyafetler yaptığım şeyler hep gözümün önüne geliyor çok üzülüyorum, geçen gün bütün eşyalarını kaldırdım saatlerce ağladım ama yine de rabbime şükürler olsun verdiğine de aldığına da
Ya bende biliyor musun canım söylemeye çekindim amin inşallah canım sağol tamam canım tabiki yazarım sende ne zmn istersen konuşuruz
Kız dedi köyde evlenmek istemiyorum eğer ilçede oturacak sak kabul ederim diye, hangi posta gelim canım
Gerçekten böyle dualar alınca çok mutlu oluyorum amin kuzum evet bazen kaybetsemde rabbim herzman benimle o herşeyin en iyisini bilir ve verir bana çok şükür sende inan öyle güzel bir insansın ki hiçbir zaman dünyanın kiri değmesin yüreğine inşaallah
Gerçekten böyle dualar alınca çok mutlu oluyorum amin kuzum evet bazen kaybetsemde rabbim herzman benimle o herşeyin en iyisini bilir ve verir bana çok şükür sende inan öyle güzel bir insansın ki hiçbir zaman dünyanın kiri değmesin yüreğine inşaallah
Ayy ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim bundan sonra inşallah kaybetmezsin canım dua herşeyin başı gerçekten iyisin ki dua alıyorsun canım ah beni de çok kırdılar çok üzdüler ama herkes hiç yaşanmamış gibi hayatlarına devam etti amman
Ayy ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim bundan sonra inşallah kaybetmezsin canım dua herşeyin başı gerçekten iyisin ki dua alıyorsun canım ah beni de çok kırdılar çok üzdüler ama herkes hiç yaşanmamış gibi hayatlarına devam etti amman
İnşallah canım benim inşallah çok doğru söylüyorsun ahirette bekleceyk hepsi de bizi helallik için Amman ben çok duygusal biriyim herşeye üzülür ağlarım kafama takarim huyum kurusa keşke