Tövbe hala böyle insanlar kaldı mi ya elinde teknoloji var araştırsın cinsiyeti kim belirliyor ayrıca neden erkek isteyip sağlık istemezler anlamış değilim akrabamın ilk çocuğu erkek ti 3 yaşında hastalığa yakalandı 2. Kız 3 tekrar erkek oldu erkekler aynı yaşta aynı hastalıkla mucade ile yatslak konusma dahi yok biri 26 biri 24 yil yasadi ama aradski kiz cocugunda hic bir problem yoktu evlatta ci nsiyet istemek allaha ßirk kosmak demek allah esini idlah etsin ne diyim konsum eşi erkek istiyor diye 6 kız doğurdu kadin sonunda kanserden vefat etti rabbim vermiyorsa var bir bildigiMerhaba kizlar ben şu an 14 haftalik hamileyim ve dün kizim olacagini ogrendim. Bu benim 3 cü hamileligim bir kizim var ama sonrakini doğmadan kaybettim. Şimdi inşallah ki bu bebegimi saglikla kucagima alirim ama eşim bana hayati zindan ediyor bana bir fikir verin lutfen kizlar. Beni aşagiliyor sen hep kiz çoçugu doguruyosun diyor. Eltim benden sonra evlendi onun 3 cu oglu olacak bu yuzden bana tavir almiş durumda. Bana ben zaten biliyorum senin asla oğlun olmayacak diyor sizin boyle bi şey yaşadinizmi? Ben ne yapmaliyim?