Benim kızim olacak eşim mutluluk tan cildiriyor senin kocaninki nasıl bir zihniyet Allahin verdiğine şükretmessen kotu olur eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız olsun bizde kizis kız çocuğu eve berekettir Allah herkese vermezMerhaba kizlar ben şu an 14 haftalik hamileyim ve dün kizim olacagini ogrendim. Bu benim 3 cü hamileligim bir kizim var ama sonrakini doğmadan kaybettim. Şimdi inşallah ki bu bebegimi saglikla kucagima alirim ama eşim bana hayati zindan ediyor bana bir fikir verin lutfen kizlar. Beni aşagiliyor sen hep kiz çoçugu doguruyosun diyor. Eltim benden sonra evlendi onun 3 cu oglu olacak bu yuzden bana tavir almiş durumda. Bana ben zaten biliyorum senin asla oğlun olmayacak diyor sizin boyle bi şey yaşadinizmi? Ben ne yapmaliyim?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende senin gibiyim 12 yıl olmadı şimdi kızımız olacak eşim ben yerimizde duramıyorum kanatlanıp ucacaz nerdeyseAllah akıl fikir versin nasıl bir zihniyet 14 yıl evladım olsun diye ne servetler harcadım parmağındaki yüzüğü bile sattım çok şükür şimdi 24 haftalık hamileyim ve prensesim olacak hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunlar ne fark eder.