Ne kadar geri kafali bi dusunce bu Ya allah akıl fikir versin kocana kuzum uzulme sen ilerde o kizlarin eline dusecek oglan cocugi ne kadar bakiyor anaya babaya
Merhaba kizlar ben şu an 14 haftalik hamileyim ve dün kizim olacagini ogrendim. Bu benim 3 cü hamileligim bir kizim var ama sonrakini doğmadan kaybettim. Şimdi inşallah ki bu bebegimi saglikla kucagima alirim ama eşim bana hayati zindan ediyor bana bir fikir verin lutfen kizlar. Beni aşagiliyor sen hep kiz çoçugu doguruyosun diyor. Eltim benden sonra evlendi onun 3 cu oglu olacak bu yuzden bana tavir almiş durumda. Bana ben zaten biliyorum senin asla oğlun olmayacak diyor sizin boyle bi şey yaşadinizmi? Ben ne yapmaliyim?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayrica senin hicbir sucun yok erkek olsaydi o ekseydi de sende dogursaydin ozaman sana nasil yuklenebilir sen tekmi yapyosun bu cocugu çıldıracam ya uzulme senMerhaba kizlar ben şu an 14 haftalik hamileyim ve dün kizim olacagini ogrendim. Bu benim 3 cü hamileligim bir kizim var ama sonrakini doğmadan kaybettim. Şimdi inşallah ki bu bebegimi saglikla kucagima alirim ama eşim bana hayati zindan ediyor bana bir fikir verin lutfen kizlar. Beni aşagiliyor sen hep kiz çoçugu doguruyosun diyor. Eltim benden sonra evlendi onun 3 cu oglu olacak bu yuzden bana tavir almiş durumda. Bana ben zaten biliyorum senin asla oğlun olmayacak diyor sizin boyle bi şey yaşadinizmi? Ben ne yapmaliyim?