Hanımlar merhaba bı sorum olacaktı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Hanımlar merhaba bı sorum olacaktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,539 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar merhaba bı sorum olacaktı
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sewdam

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canlarım bn 11 haftalık hamileyim kaynanam ve ektim bana gelecekler çiğköfte yogurmami istediler eğer yogurursam bebeğim zarar görür mü sizce lütfen bilenler cevap versin ne yapmalıyım
☺️💖
Rahatsız olmazmısın kokudan canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rahatsız olmazmısın kokudan canım
Bide çiğ köfte de 2 saat yogurman lazım hemen hemen yanı ne bilim çok yorarsin kendini inşallah bir olumsuzluk olmaz

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canlarım bn 11 haftalık hamileyim kaynanam ve ektim bana gelecekler çiğköfte yogurmami istediler eğer yogurursam bebeğim zarar görür mü sizce lütfen bilenler cevap versin ne yapmalıyım
☺️💖
Kollarından güç alıyorsun yaparken ama ister istemez karnını da kasarsın canım yapma bence onların sana yapacağı yerde senden istiyorlar zukkum yesinler 😂

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Bilemiyorum zarar verirmi vermezmi kokudan rahatsız olmuyorsan iyi 😌
Tek ondan olmuyorm et çeşitlerinden yemeklerden nefret etmeye başladım herkes 3 ayın bitsin biter dedi ama bilmiyorm ki hiç gecmiycek gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kollarından güç alıyorsun yaparken ama ister istemez karnını da kasarsın canım yapma bence onların sana yapacağı yerde senden istiyorlar zukkum yesinler 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Çok güldüm vala güzel yapiyormuşmuşum diye eşim de annem yogursun sen karışma dedi de ne bilim o ete yazık günah kilosu ne kdr olmuş 🤣

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Çok güldüm vala güzel yapiyormuşmuşum diye eşim de annem yogursun sen karışma dedi de ne bilim o ete yazık günah kilosu ne kdr olmuş 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.