Sorum var Haraketlerde azalma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysel95 tarafından oluşturulan Haraketlerde azalma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 612 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haraketlerde azalma
Konbuyu başlatan Aysel95
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Sag salim kucagina al bebegini insallah canim cok tesekkur ederim) icim rahatladi )
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Butun gun evde

Yo haraketler kesilmedi sadece biraz daha azaldi agirlasdi gibi o yuzden )

Butun gun evde

Yo haraketler kesilmedi sadece biraz daha azaldi agirlasdi gibi o yuzden )

Oyle yapiyorum canim😇 karnimda balik varmish gibi

Oyle yapiyorum canim😇 karnimda balik varmish gibi
Bi kaç saat hareket etmeyebilir bebek kilo aldıkça daralıyor senin göbeğin hareketleri fazla olmaz eskisi gibi doğum yaklaştıkça karnın inceliyor sıkışıyor uygulamada 31. Haftaya giriş yapmışım benim bebek hala hareket ediyor eskisinden daha çok herkezin hamilelide bir olmuyor tabi

Aysel95

Kayıtlı Üye
rank
Bi kaç saat hareket etmeyebilir bebek kilo aldıkça daralıyor senin göbeğin hareketleri fazla olmaz eskisi gibi doğum yaklaştıkça karnın inceliyor sıkışıyor uygulamada 31. Haftaya giriş yapmışım benim bebek hala hareket ediyor eskisinden daha çok herkezin hamilelide bir olmuyor tabi
Anladim canim😊 insallaaah sag salim bebegini kucagina alirsin 🤗🤗🤗)yorumlarin icin ayrica tesekkurler

Merhaba kizlar. 22+1 haftadayim 2 3 gun once bebegin haraketleri daha aktivdi amma simdi daha agir haraket ediyor ve aktiv degil sizce normalmi?
Canım eğer hareketlerinde aşırı bir azalma varsa acile gidip baktırmanda fayda var tabi ki çikolata ye soluna yat karnını okşa bekle hareket edecektir inşaAllah

Aysel95

Kayıtlı Üye
rank
Canım eğer hareketlerinde aşırı bir azalma varsa acile gidip baktırmanda fayda var tabi ki çikolata ye soluna yat karnını okşa bekle hareket edecektir inşaAllah
Merhaba canim . Haraket ediyor. Cook sukur) tesekkur ederim

Tüm sayfalar yüklendi.