Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim )

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,943 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim )
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI
Bebeğin çantası 30 da hazırdı benimde bi kaç eksiğim var 30 a kadar hazırla canım bi köşede dursun🥰
Tamam allah razı olsun insallah sende bende tüm isteyen herkeze rabbim sağlıkla mutlulukla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 34 haftalığım 31.haftada hazırladm ilk doğumum 33 haftada olmuştu o yüzden hazırlıksız yakalanmıştım gözüm korktu erken hazırlamanın bir zararı nasılsa yok diyip hepsini hazırladm çanta bir köşe de duruyor.
Bebek için 3 tane hastane çıkışı, 2 zıbın, ağız mendili, biberon, penye ve pamuklu battaniye,
Kendim için eşofman takımı, 2 takım iç çamaşırı, emzirme sütyeni, ıslak mendil, pecede, terlik, kalın çorap, yelek, hasta bezi. Aklıma bunlar geliyor. Bir tek bebek bezi eksik onu inşallah alıcam
Allah razı ols un canım saglıkla mutlulukla kucağımıza alırız insallah bebişlerimizi 😍🤲🤲

Tamam allah razı olsun insallah sende bende tüm isteyen herkeze rabbim sağlıkla mutlulukla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı ols un canım saglıkla mutlulukla kucağımıza alırız insallah bebişlerimizi 😍🤲🤲
Amin inşallah canım benim 🥰❤️🌹

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalığız tam 26 haftaya giriş yaptık Beni korkuttular 7 aya giriş yapıyorsun herseye hazırlıklı ol bir köşede dursun Sizce ne yapmalıyım hastane çantasına ne koyulur onu da bilmiyorum hastane eve arabayla 10 dk falan sürüyor bazen trafiğe bağlı daha cok yada daha az Siz olsanız ne yapardınız Tesekkur ederim şimdiden acemi bir anne olarak siz degerli tecrübeli annelerden fikir almak istedim çoğunluk ne derse onu yapıcam daha yıkamadım zaten toz deterjanını aldım ama yumuşatıcısı gelmedi
Cnm hazırla yani hazırda olsa senin için iyi .. zararı olmaz sonuçta eninde sonunda hazırlayacaksin iste şimdi hazırla ister bı kaç hafta sonra ben şuan 29 bitirdim 30 geçtim ramazdan sonra ben hazırlamayı düşünüyorum öyle beklesin hazırda

Cnm hazırla yani hazırda olsa senin için iyi .. zararı olmaz sonuçta eninde sonunda hazırlayacaksin iste şimdi hazırla ister bı kaç hafta sonra ben şuan 29 bitirdim 30 geçtim ramazdan sonra ben hazırlamayı düşünüyorum öyle beklesin hazırda
Doğru canım haklısın bu akşamdan sonra hazırlarım insallah bu akşam misafir gelecek ya :( eşimin patronu gelecek yapmacık geliyor bana lafları hareketleri falan

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Doğru canım haklısın bu akşamdan sonra hazırlarım insallah bu akşam misafir gelecek ya :( eşimin patronu gelecek yapmacık geliyor bana lafları hareketleri falan
Aman kuzum hepimizin etrafında var öyle yapmacik insanlar o yüzden takma yani onları ☺️ içinden geldiği gibi bebeğine hazırlık yap kuzum

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalığız tam 26 haftaya giriş yaptık Beni korkuttular 7 aya giriş yapıyorsun herseye hazırlıklı ol bir köşede dursun Sizce ne yapmalıyım hastane çantasına ne koyulur onu da bilmiyorum hastane eve arabayla 10 dk falan sürüyor bazen trafiğe bağlı daha cok yada daha az Siz olsanız ne yapardınız Tesekkur ederim şimdiden acemi bir anne olarak siz degerli tecrübeli annelerden fikir almak istedim çoğunluk ne derse onu yapıcam daha yıkamadım zaten toz deterjanını aldım ama yumuşatıcısı gelmedi
Ben 15 haftalıgim ilk gebeliğim ama heyecandan aldm yani kendime hakim olamıyordm çok az şey kaldı eşim de erken diyor da ben önden önden başladım en son battaniyesi geldi 🤣🤣 cinsiyeti de bilemiyorum doktor erkek demişti 13.haftada ama ben karışık renkler seçtim 🙈🙈🙈🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum birkaç hafta daha beklemeni öneririm hastane çantasına gelicek olursak senin için en az 2 adet gecelik en az 2 adet pijama takımı bir tane sabahlık veya hırka lohusa takımları ve lohusa tacı en az 2 adet emzirme sütyeni veya emzirme atleti süt sağma pompas ıgöğüs ucu yaralarına karşı göğüs ucu kremi ve göğüs kalkanı 1 adet terlik 3 çift çorap lohusa külodu veya hijyenik pedler en az 4 adet külot kirli çamaşırlar için poşet diş macunu ve fırçası hastanede duş alınacaksa havlu şampuan ve saç kurutma makinesi kağıt havlu ve ıslak mendil fotoğraf makinesi veya kamera para 🤭şarj aleti nüfus cüzdanı ve gebelikte yapılan tetkikler taburcu olunduktan sonra giyilebilecek kıyafetler Bebek için ise 3 adet alttan çıtçıtlı body
2 adet alt üst takım
2 adet tulum
1 adet 5’li hastane çıkışı takımı
2 adet şapka ve eldiven
En az 5 adet ağız mendili
Yenidoğan ıslak mendili
En az 10 adet en küçük boy bebek bezi
Mevsimine göre 2 adet kalın veya ince battaniye
Pişik kremi
Kirli kıyafetler için poşet
1 adet müslin battaniye
fazla bile yazmış olabilirim🤭🥰

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum 30. Hafta da hazırlamaya başla kendin için 2 pijama takımı al iç çamaşırı al ped yada külot bez al terlik al kişisel eşyalarını al hastaneden çıkarken giyiceğin bişeyler al rahat bişeyler olsun, bebek için Bi tanede hastane çıkış seti al battaniyeli 2 tane 5'li çışık al Bi tane orta kalınlıkta müslin al 10 tane bez ıslak mendil pişik kremi çorap ağız mendili al, kendin için hurma kuru meyve falan al. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben eksik yada fazla bişey yazdıysam biraz internetten araştır videolar falan çok gerçi oradakiler biraz fazla abartıyorlar sanki ama sen bilirsin kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.