HaZırlamaya başlım yani dimi 13 mayıstan sonra başlayayım dr ne diyor bakalımCanım ben doğuma 1,5 ay kala hazırlık yaptım sezeryan olmasına rağmen hemen hazırladım ne olur ne olmaz diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnsallah canm hayırlısı olsun normal düşünüyorum ama bakalım oglusum sağlıklı olsun daBen 35. Haftada hazırladım herşeyimi, bebeğe bir uzun kollu zıbın birde kısa kollu zıbın aldım bitane tulum aldım kendime 2 adet pijama aldım, bebeğe 10 tane bez aldım nolur nolmaz diye, kendime de 10 tane aldım kanama oluyordu hastaneden bez vermiyolar çünkü, bide pamuklu battaniye ve müslin örtü aldım fazla bişey de ihtiyaç olmuyo zaten normal doğumda
Ben aldım bezi (yenidoğan) ıslak mendil aldımÇanta değil de yavaş yavas yeni doğan hastane çıkışı kendi hastane ihtiyaçlarıni alabilirsin yavaş yavaş diğer gibi yıkayıp utulemeni 30.haftadan sonra yaparsın bez al mesela indirimde denkgetirce biz öyle yaptık bu hafta çanta ve kendime pijama alcam bayramdan sonra yıkama utulemeye geçerim 32.haftaya doğru ..ben uygun denkgeldikce ufak ufak aldım koydum dolaba fiyatlar uçmuş
Anladım canım cok tesekkur ederimCanım bebeğe çift takım koy bebeğe bez bolca koy ne olur ne olmaz birde ufak biberon koy hemen emzimezsen en azinda sagip verirsin ilk sütünü kendine de almadiysan pijamalı logusa takımı al hastanede giyicegin terlik birde
kendine hasta bezini cırtlı al normalde külot rahat ama doğum hemen sonrası külot bez zor oluyo kendine çünkü çabuk usutuyosun yazın usumem deme usunuyo bebegede kesinlikle en azından battaniye koy ben kizimda deneyimsizdim kimsede demedi havlu sardım usutmesin diye kabaca bunlar