Sorum var Hiç iyi değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Hiç iyi değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,004 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç iyi değilim
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya dünden beridir kalçamda sanki böyle kemik kırılır yürüdükçe yatakta dönçekçe batar ya o agrıyı yaşıyorum daha önce olmuştu bu seferki çok fena ya sizde yaşadınızmı ya bu agrıyı bu nedir bileniniz varmı😭😭😭
Bende yaşadım canım nerdeyse 1 ay sürdü sonra geçti şuan yok

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya dünden beridir kalçamda sanki böyle kemik kırılır yürüdükçe yatakta dönçekçe batar ya o agrıyı yaşıyorum daha önce olmuştu bu seferki çok fena ya sizde yaşadınızmı ya bu agrıyı bu nedir bileniniz varmı😭😭😭
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama işin aylardaysan bebek hızla kilo aldığı için sinirlere baskı yapar ondan ağrın olabilir aynı zamanda bel fitigin varsa direk kalçalara ağrısı vurur canım bol bol dinlen belin yastikla destekle yatarken otururken

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebek büyüyor ve baskı uyguluyor rahime bende 31+0 haftaligim böyle bazen bir şey batıyor gibi acı hissediyrium 🤦

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimki o değilde gebeliğin başından beri bende sırt ağrısı çekiyorum çok kötü ama kemiklerim kırılacak gibi acıyor resmen
İki gündür sırt ağrısı bende de var mahf ediyor nefes alıp verdikçe bile kemiklerim batıyor bu yüzden doğurmak istiyorum bazen çok sinir bozucu bir durum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bizde bu gece itibariyle 31+0 iz iyiyiz cok şükür siz nasilsiniz🥰🥰
Evet bende bu gece 31+0 aynıyiz kuzum🥰 dediğin gibi bakalim hangimiz önce doğuracak 😍 çok şükür kuzum iyi ama bu son zamanalrda ağırlaştım yatakta dönmek işkence ve bir şey batıyor gibi hissediyorum benimki ramazandan sonra coştu çok.vuruyor😂🤦

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Senin kaç haftalık kuzum benim daha erken
34+4 günlük oldum bugün çok şükür ama ilk hamile kaldığımda korana oldum kalcam çok fena ağrıyordu aynı hanımefendinin bahsettiği gibi ağrılarım vardı. Ve sürekli bel ağrısı çektim bu gebelikte sırt ağrısı da iki gündür mevcut nefes alırken bile batıyor yatakta zor dönüyorum çok canım yanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar