Sorum var Hiç iyi değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Hiç iyi değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,002 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç iyi değilim
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Anladım kuzum kasik ağrıları için doktor normalde magnezyum öneriyor ama tadı berbat en son verdiği magnezyumu içemiyorum iğrenç tadı var bende mide bulantısı ya

Anladım kuzum kasik ağrıları için doktor normalde magnezyum öneriyor ama tadı berbat en son verdiği magnezyumu içemiyorum iğrenç tadı var bende mide bulantısı yapti
Her Dr farklı işte anlamıyorum bazen . Doğrudur ya çinko magnezyum gibi takviyelerin tadı kötü olur. İçeriğinde ne kadar magnezyum var yazıyor

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anladım kuzum kasik ağrıları için doktor normalde magnezyum öneriyor ama tadı berbat en son verdiği magnezyumu içemiyorum iğrenç tadı var bende mide bulantısı yapti
Hangisiki o canim igrenc olan benimki hap iciyorum gidiyo nbl osteo formula kalsiyum magnezyum bor vitamin d 3 cinko

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Hangisiki o canim igrenc olan benimki hap iciyorum gidiyo nbl osteo formula kalsiyum magnezyum bor vitamin d 3 cinko
Kuzum şuan ismini hatirlamiyorum.ilk verdigi magnezyum tadı kötü değildi tablet seklindeydi en son veridgi toz şeklinde iğrenç ötesi resmen.. suanlik kullanmıyorum

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya dünden beridir kalçamda sanki böyle kemik kırılır yürüdükçe yatakta dönçekçe batar ya o agrıyı yaşıyorum daha önce olmuştu bu seferki çok fena ya sizde yaşadınızmı ya bu agrıyı bu nedir bileniniz varmı😭😭😭
Ara ara bende yaşıyorum magnezyum eksikliğinden olabilir hapı kullanmaya devam edin ben içmeyi unuttuğum günler yürüyemiyorum o ağrıdan 😥😥

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kızlar ya dünden beridir kalçamda sanki böyle kemik kırılır yürüdükçe yatakta dönçekçe batar ya o agrıyı yaşıyorum daha önce olmuştu bu seferki çok fena ya sizde yaşadınızmı ya bu agrıyı bu nedir bileniniz varmı😭😭😭
Geçmiş olsun kzuum. Ben uzun süre oturunca buna benzer ağrı yaşıyorum cnm. Artık kalkıp biraz yürüyorum geçiyor. Ben son günlerdeyim ondandır. 37+6

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar