Sorum var Hiç iyi değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Hiç iyi değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,004 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç iyi değilim
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
30 . Haftadan sonra her yatista yaşadığım ağrı. Sürekli yön değiştirmekten iki üç gece uyuyamamisligim sabahlamisligim da var hatta. Bana sade maden suyu iyi geldi sanki biraz hafifledi
Kuuzm bende bu ağrıyı yaşıyorum özellikle yatarken magnezyum içiyor musun iyi geliyor diyorlar ama ben pek sevemedim tadini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminn canim ilk gebelik daha kolay diyolardi gercekten oyleymis tecrubesizliktenmidir nedir valla ilkim daha kolay gecmisti 🤣
Ne güzel insalah benimde rahat geçer son zamanlarım😍 senin ilk kız miydi

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuuzm bende bu ağrıyı yaşıyorum özellikle yatarken magnezyum içiyor musun iyi geliyor diyorlar ama ben pek sevemedim tadini

İlkimde kizdi ikincimde kiz cok sukur ama isim bulamiyoruz nedense 😀

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İlkimde kizdi ikincimde kiz cok sukur ama isim bulamiyoruz nedense 😀
Ya ne güzel😍 kız çocuklarını çok severim bende çok kiz olmasını çok istiyordum.rabbim gönlüme göre verdi benimde kızım olacak kuuzm.. bence isme karar verin doğuma 2 ay kaldı nerdeyse.. ilk kızın yağmur sanirim

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel😍 kız çocuklarını çok severim bende çok kiz olmasını çok istiyordum.rabbim gönlüme göre verdi benimde kızım olacak kuuzm.. bence isme karar verin doğuma 2 ay kaldı nerdeyse.. ilk kızın yağmur sanirim
Evet canim rahmetli anneannem ruyama girdi o koydu yagmurumun adini bundada bisey soyler diye bekliyoruz heralde hic aramiyoruzda 🤣🤣🤣

Evet canim rahmetli anneannem ruyama girdi o koydu yagmurumun adini bundada bisey soyler diye bekliyoruz heralde hic aramiyoruzda 🤣🤣🤣
Sizin isminiz ne olacak kuzum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Sizin isminiz ne olacak kuzum
İsmiyle büyüsün kuzum ☺️🤲🏻 ben Ece düşündüm büyük ihtimal Ece de karar kıldık gibi

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank

Benim Dr bana kan hapı ve decavit hariç hiç bişey vermiyor. Bende teselliyi maden suyunda buldum işte. Oradaki Mg'a bile ihtiyacım vardı demek ki

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Benim Dr bana kan hapı ve decavit hariç hiç bişey vermiyor. Bende teselliyi maden suyunda buldum işte. Oradaki Mg'a bile ihtiyacım vardı demek ki
Anladım kuzum kasik ağrıları için doktor normalde magnezyum öneriyor ama tadı berbat en son verdiği magnezyumu içemiyorum iğrenç tadı var bende mide bulantısı yapti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar