Sorum var Hiç iyi değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Hiç iyi değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,004 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç iyi değilim
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
34+4 günlük oldum bugün çok şükür ama ilk hamile kaldığımda korana oldum kalcam çok fena ağrıyordu aynı hanımefendinin bahsettiği gibi ağrılarım vardı. Ve sürekli bel ağrısı çektim bu gebelikte sırt ağrısı da iki gündür mevcut nefes alırken bile batıyor yatakta zor dönüyorum çok canım yanıyor
Allah yardımcın olsun kuzum çoğu gitmiş azı kalmış Allah'ın izni ile göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
34+4 günlük oldum bugün çok şükür ama ilk hamile kaldığımda korana oldum kalcam çok fena ağrıyordu aynı hanımefendinin bahsettiği gibi ağrılarım vardı. Ve sürekli bel ağrısı çektim bu gebelikte sırt ağrısı da iki gündür mevcut nefes alırken bile batıyor yatakta zor dönüyorum çok canım yanıyor
Siz kaç haftalık oldunuz bebisinizle kuzum

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet bende bu gece 31+0 aynıyiz kuzum🥰 dediğin gibi bakalim hangimiz önce doğuracak 😍 çok şükür kuzum iyi ama bu son zamanalrda ağırlaştım yatakta dönmek işkence ve bir şey batıyor gibi hissediyorum benimki ramazandan sonra coştu çok.vuruyor😂🤦
Senin ilk hamileliginmi canim benim ikinci donmek te iskence yurumekte yurudukce asagi vuruyo sanki korkuyorum erken gelcek diye

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kuzum çoğu gitmiş azı kalmış Allah'ın izni ile göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah
İnşallah ama zor son zamanlar doğurmak istiyrodum ama sancı falan oluyor dua okumaya başlıyorum erken daha diye yani son zamanlar daha da degisekn oluyoruz bı doğsun derken en ufak bişi oluyor dogmasin daha erken diyoruz 😁

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnşallah ama zor son zamanlar doğurmak istiyrodum ama sancı falan oluyor dua okumaya başlıyorum erken daha diye yani son zamanlar daha da degisekn oluyoruz bı doğsun derken en ufak bişi oluyor dogmasin daha erken diyoruz 😁
Aynen kuzum valla benim ilk gebeliğimde kızım tam gününde gelmişti 40 haftalık iken şimdi ikinci gebeliğim bakalım bu ne kadar beklicek

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Senin ilk hamileliginmi canim benim ikinci donmek te iskence yurumekte yurudukce asagi vuruyo sanki korkuyorum erken gelcek diye
Benim ilk gebeliğim çok tecrübem yok yani.. senin ikinci ise daha deneyimli son şuan.. umarım kuzum ama bu ağrılar normal karsilaniyor çünkü bebek büyüyor baskı uyguluyor bakalım sağlıkla zamanında doğarlar insalah 🤲🏻

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya dünden beridir kalçamda sanki böyle kemik kırılır yürüdükçe yatakta dönçekçe batar ya o agrıyı yaşıyorum daha önce olmuştu bu seferki çok fena ya sizde yaşadınızmı ya bu agrıyı bu nedir bileniniz varmı😭😭😭
30 . Haftadan sonra her yatista yaşadığım ağrı. Sürekli yön değiştirmekten iki üç gece uyuyamamisligim sabahlamisligim da var hatta. Bana sade maden suyu iyi geldi sanki biraz hafifledi

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeliğim çok tecrübem yok yani.. senin ikinci ise daha deneyimli son şuan.. umarım kuzum ama bu ağrılar normal karsilaniyor çünkü bebek büyüyor baskı uyguluyor bakalım sağlıkla zamanında doğarlar insalah 🤲🏻
Aminn canim ilk gebelik daha kolay diyolardi gercekten oyleymis tecrubesizliktenmidir nedir valla ilkim daha kolay gecmisti 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar