Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 10 Temmuz 2023 #1 Kızıma ilk adım arabası aldım ama korkuyor sürmüyor nasıl alıştıra bilirim?
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 11 Temmuz 2023 #11 Nursen40' Alıntı: Benimkide koltukların kenarında yürüyo canım ama ayakta gel diyorum yok oturuyo emekleyip geliyo Genişletmek için tıkla ... Yürümesi yakındır o zaman canım venim oğlumda öyle yapıyordu baltık biz zorladıkça emekliyor kendi haline bıraktık yaşına 2 hafta kala yürüdü Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Benimkide koltukların kenarında yürüyo canım ama ayakta gel diyorum yok oturuyo emekleyip geliyo Genişletmek için tıkla ... Yürümesi yakındır o zaman canım venim oğlumda öyle yapıyordu baltık biz zorladıkça emekliyor kendi haline bıraktık yaşına 2 hafta kala yürüdü
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 11 Temmuz 2023 #12 Mehmet'in annesi' Alıntı: Kaç aylık cnm bazen bebekler erken yürürler bazende gec Genişletmek için tıkla ... 13 aylık canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Temmuz 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yürümesi yakındır o zaman canım venim oğlumda öyle yapıyordu baltık biz zorladıkça emekliyor kendi haline bıraktık yaşına 2 hafta kala yürüdü Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım öyle diyosan bide onu deneyim birakiyim kendi haline bklm Oyla 0 Downvote
Mehmet'in annesi' Alıntı: Kaç aylık cnm bazen bebekler erken yürürler bazende gec Genişletmek için tıkla ... 13 aylık canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Temmuz 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yürümesi yakındır o zaman canım venim oğlumda öyle yapıyordu baltık biz zorladıkça emekliyor kendi haline bıraktık yaşına 2 hafta kala yürüdü Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım öyle diyosan bide onu deneyim birakiyim kendi haline bklm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 11 Temmuz 2023 #13 Nursen40' Alıntı: 13 aylık canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Temmuz 2023 Maşallah canım öyle diyosan bide onu deneyim birakiyim kendi haline bklm Genişletmek için tıkla ... Aynen canım bırak zaten kendini hazır hissettiği an yürür Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 13 aylık canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Temmuz 2023 Maşallah canım öyle diyosan bide onu deneyim birakiyim kendi haline bklm Genişletmek için tıkla ... Aynen canım bırak zaten kendini hazır hissettiği an yürür