Senden de canım benim başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah kuzum depremde mi kaybettiniz , çok üzüldüm gerçekten sizin evinizde yapıldı mı canım yada evleriniz de bi hasar varmı , kıyamam kuzum ya inşallah en kısa zamanda geçer herşey,Sağolasın Allah razı olsun inşallah canım benim evet ana ya oy o benim canım ciğerim herşeyim babamı zaten kayıp ettim Rabbim ona güzel uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah yanı sıra hepinizin annelerine canım benim umarım dualarımız kabul olur annemde dahil bir kaç yerin evi de biterse bari sıcak sıcak otururlar gerisini de artık ne zaman yaparlarsa buralar çok Zengin kesim değil maalesef imkanı olan yaptı zaten şuan tek katlı ev devletin istediği şekilde bir tirilyonu geçiyor gerçekten Allah'ım büyük herkesin yardımcısı olsun inşallah canım benim güzel duaların için teşekkür ederim düşenin hâlinden düşen anlar amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur deprem zamanı -27 gördü burası yardımdan gelen sular bile dondu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimki de uyandı ateşler içinde yanıyor yavrum nasıl düşer ateşi acaba ne yapsam olmadıBenim kız uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorm