Sorum var Kanama🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Kanama🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,218 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama🥺
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar son bir haftadır idrar yolunda çok aşırı yanma var , sanırım yine enfeksiyon kaptım, doğum doktoruna randevu bulamadım o yüzden gidene kadar size de danışayım dedim , bugün şöyle bişey oldu şiddetli sancım oldu , çok afedersiniz idrara gittim idrar yaparken hafif kanamam oldu neden olabilir sizce adetime daha bir hafta var , enfeksiyon dan olmuş olabilir mi🙍
Enfeksiyon kaynakli olur canım ama sık olursa üroloji bölümüne muayene olmalısın bol su iç taharet suyuna sirke koy oda fayda eder

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Daha önceki gebeliğim de doğum yapana kadar idrar yolu enfeksiyonu vardı, bende muhtemelen enfeksiyon vardır diyorum ama şiddetli bel ağrım da vardı zaten fıtığım var ama bugün coştu resmen belimin ortadan iki bölündü sandım ağrıdan oturup ağladım 🙍
Yaa kıyamam kuzum ya kendini de çok yoruyorsun galiba belin de fıtık mis zaten

Z

Zuhallll

Guest
Kızlar son bir haftadır idrar yolunda çok aşırı yanma var , sanırım yine enfeksiyon kaptım, doğum doktoruna randevu bulamadım o yüzden gidene kadar size de danışayım dedim , bugün şöyle bişey oldu şiddetli sancım oldu , çok afedersiniz idrara gittim idrar yaparken hafif kanamam oldu neden olabilir sizce adetime daha bir hafta var , enfeksiyon dan olmuş olabilir
5 lt suya 500 grm sirke koy . Tuvalete gdince o suyla yikan gecer canimm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar son bir haftadır idrar yolunda çok aşırı yanma var , sanırım yine enfeksiyon kaptım, doğum doktoruna randevu bulamadım o yüzden gidene kadar size de danışayım dedim , bugün şöyle bişey oldu şiddetli sancım oldu , çok afedersiniz idrara gittim idrar yaparken hafif kanamam oldu neden olabilir sizce adetime daha bir hafta var , enfeksiyon dan olmuş olabilir mi🙍
Olabilir mariyam bol bol su iç tatlım 🥺🥺

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Enfeksiyon kaynakli olur canım ama sık olursa üroloji bölümüne muayene olmalısın bol su iç taharet suyuna sirke koy oda fayda eder
Tamm canım çok teşekkür ederim ♥️
Çok geçmiş olsun canım ❤️
Çok teşekkür ederim canım ❤️
Yaa kıyamam kuzum ya kendini de çok yoruyorsun galiba belin de fıtık mis zaten
Evet canım Yanlızım evde Ali beni çok yoruyor akşama kadar peşinden koşuyorum, gerçekten böyle bir bel ağrısı yok yani , herşeyden mahrum kaldım herşeye engel olmaya başladı artık 🙍🥺
5 lt suya 500 grm sirke koy . Tuvalete gdince o suyla yikan gecer canimm
Tamm canım çok teşekkür ederim ❤️
Olabilir mariyam bol bol su iç tatlım 🥺🥺
İçiyorum Ayşem 🥺 ama ne güzel doğumdan sonra geçmişti, neden tekrar oldu anlamadım 🤦🏻‍♀️ ağrısı beni öldürüyor 🙍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet canım Yanlızım evde Ali beni çok yoruyor akşama kadar peşinden koşuyorum, gerçekten böyle bir bel ağrısı yok yani , herşeyden mahrum kaldım herşeye engel olmaya başladı artık 🙍🥺
İçiyorum Ayşem 🥺 ama ne güzel doğumdan sonra geçmişti, neden tekrar oldu anlamadım 🤦🏻‍♀️ ağrısı beni öldürüyor 🙍
Rica ederim canım benim 🥰❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oy ya rabbim şifa versin bilirim ben kaç ay çektim 🥺🥺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimde belim ağrıyor kuzum şu an hastaneye geldim bakalım ne diyecek

Tüm sayfalar yüklendi.