Sorum var Kanama🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Kanama🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,218 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama🥺
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
💝🤗
Ya bişey var canım, hamile olabilir miyim yerleşme kanaması olabilir mi sence, çok berrak bir kırmızı ve beş altı damla geldi,
Yerleşme kanaması bir gün yada daha fazla sürebiliyor kişiye göre değişiyor pembemsi kahverengi bir renk olur takip et bakalım. Hakkında hayırlısı olsun canım

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Oy ya rabbim şifa versin bilirim ben kaç ay çektim 🥺🥺
Amin canım çok sağol 🤲Aynn kuzum bende 10 ay falan çektim sanırım 🤦🏻‍♀️🥺
Benimde belim ağrıyor kuzum şu an hastaneye geldim bakalım ne diyecek
Sanada çok geçmiş olsun canım, geçen post açmıştın ağrıyor diye daha iyileşmedi mi canım, inşallah bişey yoktur, göründünmü peki ne dedi doktor
Yerleşme kanaması bir gün yada daha fazla sürebiliyor kişiye göre değişiyor pembemsi kahverengi bir renk olur takip et bakalım. Hakkında hayırlısı olsun canım
Anldim canım, ben bir an korktum çünkü adetime bir hafta var olabilir mi acaba dedim, amin canım Allah razı olsun 🤲💝

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin canım çok sağol 🤲Aynn kuzum bende 10 ay falan çektim sanırım 🤦🏻‍♀️🥺
Sanada çok geçmiş olsun canım, geçen post açmıştın ağrıyor diye daha iyileşmedi mi canım, inşallah bişey yoktur, göründünmü peki ne dedi doktor
Anldim canım, ben bir an korktum çünkü adetime bir hafta var olabilir mi acaba dedim, amin canım Allah razı olsun 🤲💝
Sağol canım benim Allah razı olsun ❤️ göründüm kemiklerim zayıfmis vitamin eksikliği varmış ondan oluyor Muş

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar son bir haftadır idrar yolunda çok aşırı yanma var , sanırım yine enfeksiyon kaptım, doğum doktoruna randevu bulamadım o yüzden gidene kadar size de danışayım dedim , bugün şöyle bişey oldu şiddetli sancım oldu , çok afedersiniz idrara gittim idrar yaparken hafif kanamam oldu neden olabilir sizce adetime daha bir hafta var , enfeksiyon dan olmuş olabilir mi🙍
Çok geçmiş olsun mariyam🤲🏻❤️ şuan nasılsın balım🤲🏻

Rovşane.

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım ☺️ evet aşırı yanma var ve günde en az 30 defa kesik kesik idrara çıkıyorum 🤦🏻‍♀️aşırı yanma var içimi tirmalıyor sanki
Kuzum ben hamileyim yeni bendede oldu oyle surekli kisim geliyo gibi az az yanmayla. Manural parawok aldm birdene iliq suyla. Bidr konefron gunde 2 tab kullan bulabilirmisin bak hadi cok iyi oldu gecib geddi bide calis surekli iliq suyla yigan islak saxlama. Insallah yardm olur.

Tüm sayfalar yüklendi.