Sorum var Kanama🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Kanama🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,218 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama🥺
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben hamileyim yeni bendede oldu oyle surekli kisim geliyo gibi az az yanmayla. Manural parawok aldm birdene iliq suyla. Bidr konefron gunde 2 tab kullan bulabilirmisin bak hadi cok iyi oldu gecib geddi bide calis surekli iliq suyla yigan islak saxlama. Insallah yardm olur.
Gecmis olsun cnm

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar son bir haftadır idrar yolunda çok aşırı yanma var , sanırım yine enfeksiyon kaptım, doğum doktoruna randevu bulamadım o yüzden gidene kadar size de danışayım dedim , bugün şöyle bişey oldu şiddetli sancım oldu , çok afedersiniz idrara gittim idrar yaparken hafif kanamam oldu neden olabilir sizce adetime daha bir hafta var , enfeksiyon dan olmuş olabilir mi🙍
Geçmiş olsun canım ❤️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kuzum ben hamileyim yeni bendede oldu oyle surekli kisim geliyo gibi az az yanmayla. Manural parawok aldm birdene iliq suyla. Bidr konefron gunde 2 tab kullan bulabilirmisin bak hadi cok iyi oldu gecib geddi bide calis surekli iliq suyla yigan islak saxlama. Insallah yardm olur.
Teşekkür ederim canım ☺️ sanada çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım ❤️
Teşekkür ederim canım ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah'ım sana şifalar versin aşkım Bayadir giremedim postu yeni gordum 🥺🥲
Amin canım 🤗 sorun değil balım postu açalı çok oldu zaten, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, miniklerin nasıl iyiler inşallah 🤲
Nasılsın balım
İyi idare eder canım😞 teşekkür ederim sen nasılsın ❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
C
Teşekkür ederim canım ☺️ sanada çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım 🤗 sorun değil balım postu açalı çok oldu zaten, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, miniklerin nasıl iyiler inşallah 🤲
İyi idare eder canım😞 teşekkür ederim sen nasılsın ❤️
İk sukur bal teyzesi çok iyiyiz bualntim çok ağrılarım oluyor alım nasıl🥰🥰🥰♥️💐

Tüm sayfalar yüklendi.