kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
İlkini öğrendiğimde akşam sürpriz için hazırlanıyordum çocuk yemek takımları olur ya tabak çatal kaşık ondan koyacaktım sofraya normalde hiç erken gelmezdi erken geleceği tuttu içine doğmuş sanırım birşey var sende ne oldu falan dedi testi gösterdim orada yattı sürpriz 🤣🤣 ikinciye de oğlumun 5 yaş doğum günü sabahı test yaptım çift çizgi çıktı bekledim bir kaç gün sonra babalar günü geliyordu sabah işten geldi oğlanı okula getirmeden bir kutu içerisine mektup yazıp testi koydum oğluma verdim oda babasına hediye aldım sana dedi babalar günü hediyen dedik şok olmuştu 🤗

Şenay Asel Lina

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Bnde yoğun enfeksiyon vardı beklemiyorduk kızımda kutu hazırladım ilk gözleri doldu sıkıca bi sarıldı şimdi kızım 17 aylık ikinci sürpriz oldu söylerken çekindim ama eşim mutlu oldu ailem genişliyor diye şuan 35+2 deyiz cinsiyeti merak ediyordu hastaneye gidip geldim 18 haftalıkken erkek dedi doktor eve geldim kendini gizliyor dedim ama kart almıştım öyle söyledim ona da Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Benim ikiside istediğimiz için bekliyordu zaten eşim ilkinde yeni evlenmistik iki ay sonra hamile kaldım ben lavabodayken o yatak odasına gitmiş yatakta oturmuş beni bekliyordu tabi parlayan gözlerle 😍😍😍😄😄 onu öyle öğrendi bunuda yine isteyerek yaptık heralde ben bu ay hamileyim dedim mutlu oldu yine bu kadar öyle partiler martiler yapmadım ben 😃😃😃😃

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
ben eltimle beraber test yaptim benim eltim eşime hemen söyler herseyi ben dedim yenge sen söyleme ben söylicem diye tamm dedi ama ben az cok tanidigim icin söylicegini biliyodum eltimden degil benden duysun dedim aradim telefonla dedimki sana bisey soylemem gerekiyo önemli akşama hic bir yere uğramadan eve gel dedim neyle alakali dedi esim ben eve gelince soylerim sakin yengenlere gitme telefonlarini açma dedim 🤣 yaa söylesene vallahi iyicene merak ettim deyince ben yok okadar önemli bisey degil eve gel anlatirim dedim gulerek diyoki kardeşimmi oluyo🤣🤣 yoksa kardesim olacak diye mujdemi verecen bana dedi bende kardeşin olmuyo baba oluyosun dedim ama bir sevindi ben ağladim ben istemiyodum evimiz yok napacam 3 tane cocukla ben.... cocuklarimiza guzel bir gelecek vermemiz lazim 3.cocuk nerden cikti diye agliyorum eşim diyoki aglama ben zaten istiyodum cocugum olsun deyince icim biraz rahatladi 😊🥰🥰hıı bu arada kadinlar gununde 8 martta ögrendim hamile oldugumu 😆🤣

Kayıtlı Üye
rank
ben eltimle beraber test yaptim benim eltim eşime hemen söyler herseyi ben dedim yenge sen söyleme ben söylicem diye tamm dedi ama ben az cok tanidigim icin söylicegini biliyodum eltimden degil benden duysun dedim aradim telefonla dedimki sana bisey soylemem gerekiyo önemli akşama hic bir yere uğramadan eve gel dedim neyle alakali dedi esim ben eve gelince soylerim sakin yengenlere gitme telefonlarini açma dedim 🤣 yaa söylesene vallahi iyicene merak ettim deyince ben yok okadar önemli bisey degil eve gel anlatirim dedim gulerek diyoki kardeşimmi oluyo🤣🤣 yoksa kardesim olacak diye mujdemi verecen bana dedi bende kardeşin olmuyo baba oluyosun dedim ama bir sevindi ben ağladim ben istemiyodum evimiz yok napacam 3 tane cocukla ben.... cocuklarimiza guzel bir gelecek vermemiz lazim 3.cocuk nerden cikti diye agliyorum eşim diyoki aglama ben zaten istiyodum cocugum olsun deyince icim biraz rahatladi 😊🥰🥰hıı bu arada kadinlar gununde 8 martta ögrendim hamile oldugumu 😆🤣
benim iki cocugumuda eltimler söyledi bunda kendim söylemek istedigim icin sırf eltim soylemesin diye telefonda söyledim valla🤣🤣

Kayıtlı Üye
rank
İlkini öğrendiğimde akşam sürpriz için hazırlanıyordum çocuk yemek takımları olur ya tabak çatal kaşık ondan koyacaktım sofraya normalde hiç erken gelmezdi erken geleceği tuttu içine doğmuş sanırım birşey var sende ne oldu falan dedi testi gösterdim orada yattı sürpriz 🤣🤣 ikinciye de oğlumun 5 yaş doğum günü sabahı test yaptım çift çizgi çıktı bekledim bir kaç gün sonra babalar günü geliyordu sabah işten geldi oğlanı okula getirmeden bir kutu içerisine mektup yazıp testi koydum oğluma verdim oda babasına hediye aldım sana dedi babalar günü hediyen dedik şok olmuştu 🤗
ayy ne guzel cocugunun hediye gibi mujdeyi vermesi 😘🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

valla sırf eltim soylemesin diye eve gel yengenlere gitmeden telefonlarini acma falan dedim 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

valla sırf eltim soylemesin diye eve gel yengenlere gitmeden telefonlarini acma falan dedim 🤣🤣

Ben bi tane kutu içerisine bana bu zamana kadar verdiği çiçekleri kurutmustum onlari koydum arasına da yaptığım testi koydum ve içerisine ikinci kez baba oluyorsun yazdım üzerini tül ve çiçeklerle kapattım oraya da kağıda acaba içinde ne var yazdim süsledim en üste de bi tane daha kağıt yazdım onda da sana bi sürprizim var yazdım kutuyu da kızıma verdim eşim işten gelince kutuyu babasına verdi o arada bende videoya aldım kutuyu açana kadar çektim bayağı heyecanlandi testi görünce şok oldu ve hem bana hemde kızıma sarıldı ben böyle sürpriz yaptım kızlar

Tüm sayfalar yüklendi.