Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,091 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sessiz kalman içine atman değil canım benim hiçte içine atip dusunup kendi psokolojini bozma kendini eksik yetersiz görme sen yetersiz olduğun için değil kocan nefsine engel olamadığı için yapiyor sorun sende değil önce bunu kabul et çok güzel kadınsın senin konuşman yapma etme demen kavga etmen tartışmanız sadece seni bebeğini yıpratacak ne yapıyorsa yapsın bırak boşver

Bebeğime kıyamıyorum son çare gidicem 😔
Kavga olan evde bebek büyüse daha çok etkilenir travma yaratır

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kavga olan evde bebek büyüse daha çok etkilenir travma yaratır
Dün baska konudan kavga çıktı vurdu yine bugünde ben yazdım bu kadın muhabbetini ben izlemedim falan diyip siyirmaya çalıştı bana kızım lazım sen nereye gidersen git diyor umrumda değil birde dalga geçer bak şimdide izliyorum takip et bak nasıl izliyorum diyor ben şimdi napim ? 😔😔😔

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dün baska konudan kavga çıktı vurdu yine bugünde ben yazdım bu kadın muhabbetini ben izlemedim falan diyip siyirmaya çalıştı bana kızım lazım sen nereye gidersen git diyor umrumda değil birde dalga geçer bak şimdide izliyorum takip et bak nasıl izliyorum diyor ben şimdi napim ? 😔😔😔
İstanbul da nerdesin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Senin için aile sosyal politikalar bakanlığı ariyim mi sana yardım edebilecek herkesi araya bilirim evde altın yada para ne varsa çocuğun eşyalarını kimliğin ne varsa topla sana yardım gonderiyim mi çık o evden o orospu çocuğunu çekmek zorunda değilsin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Senin için aile sosyal politikalar bakanlığı ariyim mi sana yardım edebilecek herkesi araya bilirim evde altın yada para ne varsa çocuğun eşyalarını kimliğin ne varsa topla sana yardım gonderiyim mi çık o evden o orospu çocuğunu çekmek zorunda değilsin
Kadın sığınma evlerine gitsem orda olduğumu öğrene bilir mi acaba gizli tutarlar mi şuan o yarın işe giderken bende gizlice çıkardım ona bu müstahak

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kendine köle ariyo evi temizlesin bana karilik yapsın üstümü yikasin anası ile yaşasın şerefsiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asla öğrenemez
Söylemezler dimi bnm için değilde kızı için ortalığı koparır o yüzden bulursa bu sefer mafeder beni gittiğim yeri bulması lazım peki orda ne kadar kalina biliyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kadın sığınma evlerine gitsem orda olduğumu öğrene bilir mi acaba gizli tutarlar mi şuan o yarın işe giderken bende gizlice çıkardım ona bu müstahak
Asla öğrenemez
Ayşem Arnavutköy sosyal politikalar bakanlığı ariyicam şimdi bilgi alıp yazicam sana bak hiç birşeyi belli etme evde değerli ne var altın para bebeğin kimliği kendi kimligin evlilik cüzdanı al çantana koy çocuğun fazla eşyalarını bezi maması ne varsa toparla o şoku yaşasın şerefsiz sakin ol ama her zaman nasıl davranıyordun öyle davran bak ben karakola gitmiştim bı sebepten dolayı bu yaşlı teyze vardı oğlu şiddet uygulamis teyzeye hemen koruma kararı çıkardılar darp raporu aldı karakol asla bırakmadı ve kadın sığınma evine yerlestirilecekti Ayşem can güvenliğim yok bana sürekli şiddet uyguluyor desen bebeğinin ve senin bile kimliğini değiştiriyorlar devlet sana ev tutuyor kirani ödüyor erzak yanlız değilsin

Söylemezler dimi bnm için değilde kızı için ortalığı koparır o yüzden bulursa bu sefer mafeder beni gittiğim yeri bulması lazım peki orda ne kadar kalina biliyor
Dur ben ariyacagim şimdi öğrenir yazarım

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Asla öğrenemez

Ayşem Arnavutköy sosyal politikalar bakanlığı ariyicam şimdi bilgi alıp yazicam sana bak hiç birşeyi belli etme evde değerli ne var altın para bebeğin kimliği kendi kimligin evlilik cüzdanı al çantana koy çocuğun fazla eşyalarını bezi maması ne varsa toparla o şoku yaşasın şerefsiz sakin ol ama her zaman nasıl davranıyordun öyle davran bak ben karakola gitmiştim bı sebepten dolayı bu yaşlı teyze vardı oğlu şiddet uygulamis teyzeye hemen koruma kararı çıkardılar darp raporu aldı karakol asla bırakmadı ve kadın sığınma evine yerlestirilecekti Ayşem can güvenliğim yok bana sürekli şiddet uyguluyor desen bebeğinin ve senin bile kimliğini değiştiriyorlar devlet sana ev tutuyor kirani ödüyor erzak yanlız değilsin

Dur ben ariyacagim şimdi öğrenir yazarım
Ama şuan çıkamam kaynanam kayınpederim burda ne gerekiyormuş bir öğren yarın ben bir yolunu bulup çıkarım şimdi çıkarsam yakalanirim

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...