Biz de Bursadayız yine bişay olırsa gidecek ailen yerin yoksa haber verİğne kullanicam hiç bir şekilde ikinci bebek istemiyorum eşim ikinci çocuğu yapicaz diyordu ben hep karşı geldim önümu göremiyorum ikinciyi asla yapmam rabbim olmayanlara nasip etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İstanbul cnm siz
E eskiden beri varsa iyi bitini bulsun birde eve getirsin beraber yaşasınlar boşanmasın tabiki adamın ne yaptığıda belli değil göz yummakta çok kolay bişey değil Allah göstermesin bende kaldıramam çok yanlış fikrinizde bana göreBiz de bu tarz yerler bile Osmanlı dönemlerinden beri var ayrıca eski dönemlerde çok eşlilik hatta hala bile kuma kültürü yine ülkemizin örnekleri batılılık ya da yobazlık değil mevzu ama ben bu yüzden eşinden boşanmaya mantıklı bakmıyorum herkesin kendi fikridir.
E eskiden beri varsa iyi bitini bulsun birde eve getirsin beraber yaşasınlar boşanmasın tabiki adamın ne yaptığıda belli değil göz yummakta çok kolay bişey değil Allah göstermesin bende kaldıramam çok yanlış fikrinizde bana göreBiz de bu tarz yerler bile Osmanlı dönemlerinden beri var ayrıca eski dönemlerde çok eşlilik hatta hala bile kuma kültürü yine ülkemizin örnekleri batılılık ya da yobazlık değil mevzu ama ben bu yüzden eşinden boşanmaya mantıklı bakmıyorum herkesin kendi fikridir.
Gidecek yerin varsa git bir süre bence canı istediğinde sana vuramaz birde hapis gibi yaşıyorsun ne için yok hiç olmazsa sığınma evine git yutma bunları lütfenDaha karı kız mevzusunu söylemeden başka bir olaydan sebeb kavga çıktı zaten eve barut gbi gelmsti hiç birşey demedim bebeğin camasirlarini asıyordum üstümü yürüdü annem için laf dedi bende önce kendi anne bak sonra bnm anneme laf şöyle dedim geldi boğazimi sıkıp tokat attı yarın anneni arıcam ortaligin AMK koyucam ailen falan yok kimse artık gelmicek dedi bende o zaman sizinkilerde gelmicek dedim odaya geçti kendi kendine konuşup sinirlenip tekrar duvara iterek sıkıştırdı yeni ameliyat olduğum ksrnima vurdu
Evet cnm daha karı kız muhabbeti anlatmadan oldu şuan karnım agiyor