Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,432 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım benim bayrama hastalıklı girmesek iyidir bir de kaynanamlara gidecem 😒 ayra güzel canm değiştirme bence ama yinede senin kararın önemli tabi içinden ne geçiyorsa öyle olsun doktora sòylersen istediğin güne tamam der ya eşin filanda ozamana doğru gelecekse anlatırsın durumu kabul eder bence
Aynı kaderi yaşıyoruz benimde annem burda değil bayramı köyde kaynanamlarda geçireceğiz 🥴🥴🤩🥺🤭

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Aynı kaderi yaşıyoruz benimde annem burda değil bayramı köyde kaynanamlarda geçireceğiz 🥴🥴🤩🥺🤭
Bizim hep sırayla bi bayram kaynanamla bir bayram annemleyim kaynanam aramış bugün bayrama gel daha da gitme diyor 😃😃😃 1 hafta dayanabilsem yine şükredecem senin kaynanan nasıl canm sana karşı

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bizim hep sırayla bi bayram kaynanamla bir bayram annemleyim kaynanam aramış bugün bayrama gel daha da gitme diyor 😃😃😃 1 hafta dayanabilsem yine şükredecem senin kaynanan nasıl canm sana karşı
Benim kaynanam iyi bugüne kadar bi zararını görmedim ama iki eltisi ile birlikte kalıyor o yüzden onca kişiye hizmet etmek istemiyorum kız ne sofraları yerden kalkıyor ne bulaşık bitiyo makina da yok bütün gün o dezgahta bulaşık yıka yıka bi hal oluyorum cocuklarim küçük durmuyolar zorlaniyorum yani😏seninki nasıl canım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim kaynanam iyi bugüne kadar bi zararını görmedim ama iki eltisi ile birlikte kalıyor o yüzden onca kişiye hizmet etmek istemiyorum kız ne sofraları yerden kalkıyor ne bulaşık bitiyo makina da yok bütün gün o dezgahta bulaşık yıka yıka bi hal oluyorum cocuklarim küçük durmuyolar zorlaniyorum yani😏seninki nasıl canım
Ayy kalabalık aile çok zor hele gelin olmak daha zor benimki de işte memnuniyetsiz ne yapsam asla beğenmez hep bi kusur bulur laf sokar ah ah sessiz sakin görünüyor herkese ama asla öyle değil 🤦‍♀️

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bizimkide öyle kurban bayramında annem burda olacak o zaman da bayramı orda geçireceğim inşallah 🥰

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kalabalık aile çok zor hele gelin olmak daha zor benimki de işte memnuniyetsiz ne yapsam asla beğenmez hep bi kusur bulur laf sokar ah ah sessiz sakin görünüyor herkese ama asla öyle değil 🤦‍♀️
Ayy çok şükür benimki öyle değil yaptığım herşeyi beğenir takdir eder işte ama ben kalmak istemiyorum köy yeri çocuklar için de iyi olur ama o kalabalıkta rahat edemiyorum bide gelinsin hep derli toplu olman gerekiyor 🥴🥴o daha da sıkıyor beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baba evinde bayram çok güzel geçiyor ❤❤
Evet bide bütün kardeşler bir arada oluyoruz çok güzel ya 🥺

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ama çok guzel dizi kızılcık şerbeti🥰🥰🤩
Evet ya Hülya onu kaç aydır izlemiyorum fragmanları izliyorum ama o da bozdu içine çok saçmaladılar apo gittikten sonra yasak elma'ya döndü ilk başlarda güzeldi bir an önce apo geri dönse keşke apo'nun yerine gelen adam rolünü güzel yapamıyor apo kadar ben gaddar dizisini izliyorum ve taş kağıt makas izliyorum şu anda bir de korkma ben yanındayım çok güzel yAaaa😍😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar