Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,438 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor 😍😍. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum 😂😂.

Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?

İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
O canavarları tek tek ısırırım ben
1 soru eğer belirlediğin tarihte 39. Haftayı geçmiyorsa randevu sıklığına göre sizi araya kaynatabilir belli olmaz
2. Soru Karsu aşırı güzel benimde çok hoşuma gidiyor ama ayra nura pek ısınamadım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Siz de ikisini birden koyun karsu ayra olsun kimlikte kim nasıl seslenirse artık benim de kafam karışıyor ikisi de çok güzel
Evet ikiside çok güzel benimde karıştı ya nerden duydum ismi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O canavarları tek tek ısırırım ben
1 soru eğer belirlediğin tarihte 39. Haftayı geçmiyorsa randevu sıklığına göre sizi araya kaynatabilir belli olmaz
2. Soru Karsu aşırı güzel benimde çok hoşuma gidiyor ama ayra nura pek ısınamadım
Ay mervem 😍😍. Karsudan sonra ayradan ben de bir tık uzaklaştım 😂😂

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
O kızıl goncalsri çok seviyor ya misllet diyor gerçekleri anlatıyormus

Yani nasıl desemki bizim ailede koruyup kullayan insan yok o yüzden hep böyleyiz hepimiz paramparça olmuşuz heleki abimden sonra daha çok dağıldık işte çok kötü oldum ya şuan kendimi tutamıyorum Alya o kadar doluyumki

Yani nasıl desemki bizim ailede koruyup kullayan insan yok o yüzden hep böyleyiz hepimiz paramparça olmuşuz heleki abimden sonra daha çok dağıldık işte çok kötü oldum ya şuan kendimi tutamıyorum Alya o kadar doluyumki
Canım ya çok üzüldüm 🥺 ne diyeceğimi bilemedim gerçekten

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Canım ya çok üzüldüm 🥺 ne diyeceğimi bilemedim gerçekten
Sana o mesajı attıktan sonra kalbim o kadar sıkıştı ki balkona çıktım hava aldım bir saat kalbim sızladı geçmedi

Evet ikiside çok güzel benimde karıştı ya nerden duydum ismi 😂😂

Ay mervem 😍😍. Karsudan sonra ayradan ben de bir tık uzaklaştım 😂😂
İkisinide koy gitsin 🤗🤗

Dimi izlemek istemiyorum artık heleki o görkem varya çıksın diye dua ediyorum 🙄 pis kadın doğası çıkınca bakalım öyle diklenmeye devam edicekmi pembenin kalbine iner bu sefer 🤣🤣🤣

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor 😍😍. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum 😂😂.

Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?

İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım ♥️
Ayyy karsu çok güzel ❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım ♥️
Ayyy karsu çok güzel ❤
Amin canım benim Allah razı olsun

Yok canm farklı birşey istiyorum çok bilinmeyen kızlarımın adı elifsu ve Ecrin ada bı yandanda uyumlumu olsa diyorum onlara 😃
E ile başlayan değişik bir isim bulabilirsşn bence

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar