Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,436 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor 😍😍. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum 😂😂.

Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?

İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
Sende ve bebekte herhangi bir sorun olmadığı sürece kabul eder diye düşünüyorum canım bence ayran Nur güzel

merve92m

Kayıtlı Üye
rank
Ben bebegin kendi doğması taraftarıyım vaktinden önce onu doğmasını planlama doğrumu 42 olduysa o ayri yani

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben bebegin kendi doğması taraftarıyım vaktinden önce onu doğmasını planlama doğrumu 42 olduysa o ayri yani
İyide benim bebeğimin kendi doğum sancıısnı beklersem iki farklı yerde sezaryan dikiş izi olacak bu sefer ? Sanırım ilk kez doğum yapacaksın . Benim bu ikinci gebeliğim birnci de zorunlu sezaryan olmak zorunda kaldım şuan sancıları bekleme lüksüm yok bebek doğum kanalından aşağı indiği an dikiş kesi yeri değişecek? Sen olsan bunu ister misin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnde öyle düşünüyorum bakalım eşim Eslem olsun diyo ama bn beğenmiyorum canm😃
Eslem de güzel aslında

Sende ve bebekte herhangi bir sorun olmadığı sürece kabul eder diye düşünüyorum canım bence ayran Nur güzel
Ay gamzem eşimde aynısını diyor benim aklım da karsu da kaldı of of

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İyide benim bebeğimin kendi doğum sancıısnı beklersem iki farklı yerde sezaryan dikiş izi olacak bu sefer ? Sanırım ilk kez doğum yapacaksın . Benim bu ikinci gebeliğim birnci de zorunlu sezaryan olmak zorunda kaldım şuan sancıları bekleme lüksüm yok bebek doğum kanalından aşağı indiği an dikiş kesi yeri değişecek? Sen olsan bunu ister misin

Eslem de güzel aslında

Ay gamzem eşimde aynısını diyor benim aklım da karsu da kaldı of of
Karsu sevemedim pek kuzum ya tabi senin kararın ama ayranur daha nazik kibar ağza hoş geliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar