Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor . Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum .
Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?
İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
İyide benim bebeğimin kendi doğum sancıısnı beklersem iki farklı yerde sezaryan dikiş izi olacak bu sefer ? Sanırım ilk kez doğum yapacaksın . Benim bu ikinci gebeliğim birnci de zorunlu sezaryan olmak zorunda kaldım şuan sancıları bekleme lüksüm yok bebek doğum kanalından aşağı indiği an dikiş kesi yeri değişecek? Sen olsan bunu ister misin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyide benim bebeğimin kendi doğum sancıısnı beklersem iki farklı yerde sezaryan dikiş izi olacak bu sefer ? Sanırım ilk kez doğum yapacaksın . Benim bu ikinci gebeliğim birnci de zorunlu sezaryan olmak zorunda kaldım şuan sancıları bekleme lüksüm yok bebek doğum kanalından aşağı indiği an dikiş kesi yeri değişecek? Sen olsan bunu ister misin
Eslem de güzel aslında
Ay gamzem eşimde aynısını diyor benim aklım da karsu da kaldı of of