Oğluma hamileyken herkes kizmi diye soruyordu karnim yuvarlak basenlerden kilo almıştım yüzüm cirkinkesmid lekelenme olmuştu ama erkek çıktı şimdide her gören buda erkek heralde diyo sadece sivri top gibi göbeğim var yuzumde vucudumda fazla değişmedi ama kiz olucak ilk başlarda de bundada hem tatli hem ekşi yiyirdum bence bunlarla ilgili deil karin yapısı aldigin kilo salınan hormonlar la alakali canimCinsıyet
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya yerim onun kupelerini az kalmış doğuma sag salim al kucagina canım bir oğlun var allah sana birde kız nasip etmis şükür etmek yerine degismesini bekliyor heralde ne mutlu bana iki sevgiyide tadicam desin hele bi dogsun kızın bak baba kız nasıl olucaklar o zamanda sen dersin hani erkek istiyordun diye kiz cocuklari çok baska benimde bir oğlum var buda kız olucak Allah'ım sağlık versin uzun ömürler versin evlatlarimizaHayatim ben salı doğuma gidicem eşim hala diyorki doktora sorsaydin kesin kısmı belki de erkektir adam erkekle kafayı bozmuş en son rabbim affet sin erkek dersin bak doğar kız olur yeter bu kadar üzerine düşme zaten bı oğlumuz var dedim adam sustu yoksa biraz soğuk duruyordu bak erkek olur hayırsız evlat olur ana ya babaya saygısızlık yapar kız çocuk berekettir ben 10 tane erkeğin yapamadığını yapıyorum evini kendim tadilat yaparım eşim ampul değiştiremez bu kadar ayrım yapma ne yapıyım senin gönlün olsun diye hastanede erkekle kız bebeklerimi değiştireyim rabbim bunu bana hayırlı vermiş dedim sustu ama anlıyorum içinde biseyler kaldı adamın ama benim umurumda bile değil hayatım ona küçük altın küpe aldım teyzesi![]()