Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm bebim bebegim daha 2 aylik degil. Beb surekli atesini olcuyordum. Baktim kuzum halsiz uyuyor atesi 38 bir iki saat oyle devam etti. Goturdum hemen kontrole aldilar normal degil 38 dediler ve corona cikti. Bekleme gotur37.4 un ustu nirmal degil
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimin de üç gündü ateşi 38.5 tu ne yaptım düşmedi ilaç sirkeli su falan işe yaramadı ablam bebeğinin ayağının altına limon sür ve çorabına da sür giydir iki üç defa üst üste dene dedi yaptım gerçekten bi beş dakka içinde ateşi düştü çok şükür sende dene ayağının altına limon sür düşer inşallah
Canım evınde hakıkı zeytınyagın varsa içine guzelce sarımsak ez bir kac diş. Sonra guzelce ayagının altına sürüp çorap gıydır. Sabaha kadar bir kac defa yap.bu arada da soguk uygulama yap. Sabaha hıcbırseyı kalmayacak ıns. Ben oglumda hep boyle yaparım. İlaçsız bır sekılde atlatıyoruz cok sukur. Öksürükte ateste mutlaka yapın. Dolabınızda bulunsun bu karısım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayrıca atesten korkmayın. Bebegınızin savunma sıstemının calıstıgını gosterır. Atesı ilaçlarla baskılamayın. Bagısıklık sıstemını bozmus oluyoruz. O yuzden dogal yontemlerle atesı düşürmeye calısın. Ve özellıkle bır suru yontem içinde bu sarımsajlı zeytınyagı bırebır etkılı..yagını sürüyorsunuz ayak altına.
Ateşten korkulmaz mı ya, beni havale geçircekken zor yetiştirmişler hastaneye, oğlumu 39.6 da zor yetiştirdim hastaneye gözleri dönüyordu, çevrem de bi dünya engelli kalan var yüksek ateşten. Hiç rahatlık gösterilcek bir konu değil..
Sirkeyi ateş düşürmede önermiyorlar daha çok çıkarıyormuş bilgin olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ateşten korkulmaz mı ya, beni havale geçircekken zor yetiştirmişler hastaneye, oğlumu 39.6 da zor yetiştirdim hastaneye gözleri dönüyordu, çevrem de bi dünya engelli kalan var yüksek ateşten. Hiç rahatlık gösterilcek bir konu değil..
Ben bikaç yerde okumuştm çocuklarda ayak altına limon sürülürse yada dilimlenip konulup çorap giydirilirse kısa sürede düşermiş ateşi diye. Bide ılık banyo yaptırın kalında giydirmeyin ayakta olmasını havalanmasını sağlayın sürekli yatmasın sıcak basar. Havale hemen olmaz diye doktordan duydum tvlerde çıkan belli tepkiler verirmiş bayılma vs tarzı korkmayın işe yaramazsa doktora gidin geçmş olsn