Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortada delil yok kanıtı Yok ya bütün mesajları sildi ya ona güveniyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben böyle konularda hiçbir zaman aileme açmazdım eşimin çok üstüne gelince eşim gitti Annemi aradı böyle böyle dedi ben birisiyle mesajlaşıyordum dedi ama dedi aldatmadım dedi Ben zaten kimseye hiçbir şey söylemem kimseye güvencim yok hiçbir şeyim yok Ailemde ne diyecek benim bir tane daha kardeşim var dedim Benimle dalga geçerler kardeşin çok güzel geçiniyor da sen geçinemiyorsun da edemiyorsun da böyle şeyler derler bugün annemgildeyim yani eşini Aramız iyi bir sorunumuz yok ama yani şey yaz tatili diye geldim annemgilde Çoluk çocuk ya zor ya insanı kendi evi olmayınca zor ya bilmiyorum böyle bir şey başıma yine gelirse ben yapacağımı biliyorum Hiçbir şey söylemeden direk rahat gideceğim Hiç tartışma falan da yaratmayacağım hiçbir şey yaratmayacağım böyle rahat gideceğim biraz daha büyüsün daha şu anda 1 yaşında belki sınanıyor durur imtihanlara tutuluyorsunuz Allah herkesin gönlüne göre versin başına gelmeyen bilemez yani Sonuçta o kadının kocasının başına da böyle bir iş gelmiş bilmiyorum o da kabul etmişti ne ne yapacak ortada Çoluk çocuk olunca böyle şeyler o kadar da kolay olmuyor Daha önce birisi vardı erkekti boşaldı bizim arkadaşımızdı mecbur çocuk için geri birleştiler Çocuk 3 yaşındaydı ama annesini arıyordu yani yapacak bir şey yoktu çocuğa bakan kimse yoktu anneannesinde de durmuyordu çocuk hep anneannesini istiyordu mecbur birleştiler iki eşi kaçtaydı başkasına gittiydi yani kimsenin bu dünyada güvencesi yok evlilikte güvencesi yok Kim bugün neydim yarın ne olacağım olmasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyi de her şeyi inkar ediyor Elimde bir kanıtım da yok zaten ya ben kanıtı bulurdum da işte istemedim istemedim en çoluğum var çocuğum var dedim şunlarla uğraşmayayım dedim ama baktım bunlar iyi İyice azıttılar Ben dedim gideyim şunun kocasına mesaj atayım de ondan sonra zaten olanlar oldu şimdi zaten her attığı adımdan şeyim var yani iznim var her şeyde biliyorum Facebook'u da biliyorum ister biliyorumi topunu da biliyorum her şeyi biliyorum Artık her şey benim elimde
Onlar öyle der çünkü benim annem de babamı aldatıyor Babam da bunu biliyor babama Ben kaç kere söyledim Annem birisiyle mesajlaşıyor dedim kaç kere söyledim Babam da biliyor hiçbir şey demiyor Herkesin kendi namuslu sahip çıksın Ben ne yapayım diyor Ben kimseye bir şey demiyorum Anneme de anneme hiç söylemeye dilim varmadı böyle şeyleri Yani bir insanın nasıl söyler yani böyle böyle konuşuyorsun diye Söyler gibi oldum annemin annemin yani birisiyle konuştuğunu bazıları yaptıklarının üstünü örtmeyi çok seviyor
Onlar öyle der çünkü benim annem de babamı aldatıyor Babam da bunu biliyor babama Ben kaç kere söyledim Annem birisiyle mesajlaşıyor dedim kaç kere söyledim Babam da biliyor hiçbir şey demiyor Herkesin kendi namuslu sahip çıksın Ben ne yapayım diyor Ben kimseye bir şey demiyorum Anneme de anneme hiç söylemeye dilim varmadı böyle şeyleri Yani bir insanın nasıl söyler yani böyle böyle konuşuyorsun diye Söyler gibi oldum annemin annemin yani birisiyle konuştuğunu bazıları yaptıklarının üstünü örtmeyi çok seviyor
Laf da kendisi aldatmadım diyor buna inandırmak istiyor Ama hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında çünkü yapmadım diyor ya boştan yere mesajları sildin boştan yere şifreler koydun telefona Anneme de mi o kadınla konuştum evet demiş bilmiyorum Bir daha yakalarsam Artık gereğini düşüneceğim artık Bilmiyorum daha Çocuklarım çok küçük Ben burada çocuklara ödev yaptırma derdindeyim birisi 1 yaşında birisi 7 yaşında ben çocuklarımın derdindeyim Herkes kendisi bilir Herkes kendine yapar bu olayların olacağını biliyordu üzüleceğini biliyordu Şimdi bana hiçbir şey diyemiyor bana karışamıyor Bana Giderken kendine sahip ol işte Affedersiniz namusuna sahip çık kendine muhatt ol diyordu Şimdi hiçbir şey demeden kapıdan çıkıyor
Çünkü gerçekten pişman olmuş o bile bence kendine konduramamis kabullenmek istemiyor böyle yapınca yapmamış gibi hissediyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr
Evet kuzum ben neler yaşadım çocuğunu kaybettim doğumdan 10 gün sonra eşimden Boşandım herşey sınav imtihan başımıza ne gelecek bilemiyoruz insanogluyuz
Evet kuzum ben neler yaşadım çocuğunu kaybettim doğumdan 10 gün sonra eşimden Boşandım herşey sınav imtihan başımıza ne gelecek bilemiyoruz insanogluyuz