Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,434 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Benim esim bir kadinla msjlasiyordu kac kere uygardim engelledim geri ekle tekrardan engellendim sifre koymus du tlfna msjlari da hep siliyordu sordum kim diye arkadas dedi evli oldugu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sonra evli olduğunu öğrendim ben de gittim kocasına mesaj attım karınıza sahip çıkın diye Kocası da bütün hesaplarını kapattırdı kocam da hala diyor seni seviyorum diye hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında suratıma da bakmıyor yüzüme de bakmıyor ama normalde çok iyiyiz ama hiçbir şey konuşamıyoruz söyleyemiyoruz etmiyoruz O konu hakkında hiçbir şey anlatmıyor yüzüme bakacak yüzüğü yok da pişman Çok pişman ama diyor Ben seni asla aldatmadım diyor Sanki sağ oldan aldatma olmuyor en burada senin iki çocuğuna bakarken sen saçma sapan İşler peşinde sen birisi 7 yaşında birisi 1 yaşında ben çocuklarla akşam sabah ederken adam nelerin peşinde Bak sen ya ne yaparsam yapayım bir türlü affedemiyorum kendimi değersiz hissediyorum sevgisiz hissediyorum seni seviyorum falan filan diyor aşkım falan diyor ama içime sinmiyor bir türlü kocasına mesaj attıktan sonra zaten işler çözüldü Ben kocasına mesaj atmasam o hala konuşmaya devam edecek diye bütün hesaplarını kapattırdı Kocası çok iyi oldu Hiç de pişman değilim onlar kaşındı benim küçücük kızıma nasıl bağırdılar o
Bide bu TLf çıktı ya aldatmada kolaylaştı Allah ıslah etsin kadınlarda erkeklerde edep kalmadı

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Eşiniz tarafından aldatildiniz mi sanal olsun gerçek hayat olsun
Durumuna çok üzüldüm canım başıma geldi ama şòyle eşimin eski sevgilisi buna mesaj atmıştı yıllar önce olan birşey yeni evliydik hazmedememiş herhalde o şekilde konuşma başlamıştı eşimin sosyal medya hesapları benim telefonumdada açık ben mesajları gördüm tabi işten gelince telefonunu kırdım durumu anlatmaya çalışsada olmadı annemlere gittim yalvardı yakardı bi süre en son geldim eve geri çok şükür başkada olmadı 7 sene oluyor rabbim kimsenin başına bòyle birşey vermesin sen hemen affetme bence şimdi sana boşan git asla diyemem ama süründüre bilirsin

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Durumuna çok üzüldüm canım başıma geldi ama şòyle eşimin eski sevgilisi buna mesaj atmıştı yıllar önce olan birşey yeni evliydik hazmedememiş herhalde o şekilde konuşma başlamıştı eşimin sosyal medya hesapları benim telefonumdada açık ben mesajları gördüm tabi işten gelince telefonunu kırdım durumu anlatmaya çalışsada olmadı annemlere gittim yalvardı yakardı bi süre en son geldim eve geri çok şükür başkada olmadı 7 sene oluyor rabbim kimsenin başına bòyle birşey vermesin sen hemen affetme bence şimdi sana boşan git asla diyemem ama süründüre bilirsin
🖤👍

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Eşiniz tarafından aldatildiniz mi sanal olsun gerçek hayat olsun
Üzüldüm sana ya bende eşime dedim kizlaami konuşuyon aldatiyonmu beni dedi dedi ne aldatması 100 kız yanımdan geçse birtanesine bile bakmam konusamm sen beni böylemi taniyon dedi güvenmiyorum bana dedi trip atı demek bana guvenmiyon şeyler dedi bende sustum artık bu iki oldu hele biliyim bu kAder hanım kimmiş neyin nesiymis

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Üzüldüm sana ya bende eşime dedim kizlaami konuşuyon aldatiyonmu beni dedi dedi ne aldatması 100 kız yanımdan geçse birtanesine bile bakmam konusamm sen beni böylemi taniyon dedi güvenmiyorum bana dedi trip atı demek bana guvenmiyon şeyler dedi bende sustum artık bu iki oldu hele biliyim bu kAder hanım kimmiş neyin nesiymis
Bu komple yalan işte o zaman neden senin tanımadığın bir kızla konuşuyor ? En iyi yaptıkları bahane yüz kız geçse bakmam öyle bir bakarlar ki

Bu komple yalan işte o zaman neden senin tanımadığın bir kızla konuşuyor ? En iyi yaptıkları bahane yüz kız geçse bakmam öyle bir bakarlar ki
🥺Öyle dedi bu kader kim yaa içim.iciminyiyorr

Şuan uyumuş bilmiyom alıp baksam ya kalkarsa

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
🥺Öyle dedi bu kader kim yaa içim.iciminyiyorr

Kalksın eşisin sen ne yapıyorsun derse telefonunu kurcalıyorum dersin . Bu kadar basit

Tüm sayfalar yüklendi.