Bide bu TLf çıktı ya aldatmada kolaylaştı Allah ıslah etsin kadınlarda erkeklerde edep kalmadıBenim esim bir kadinla msjlasiyordu kac kere uygardim engelledim geri ekle tekrardan engellendim sifre koymus du tlfna msjlari da hep siliyordu sordum kim diye arkadas dedi evli oldugu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sonra evli olduğunu öğrendim ben de gittim kocasına mesaj attım karınıza sahip çıkın diye Kocası da bütün hesaplarını kapattırdı kocam da hala diyor seni seviyorum diye hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında suratıma da bakmıyor yüzüme de bakmıyor ama normalde çok iyiyiz ama hiçbir şey konuşamıyoruz söyleyemiyoruz etmiyoruz O konu hakkında hiçbir şey anlatmıyor yüzüme bakacak yüzüğü yok da pişman Çok pişman ama diyor Ben seni asla aldatmadım diyor Sanki sağ oldan aldatma olmuyor en burada senin iki çocuğuna bakarken sen saçma sapan İşler peşinde sen birisi 7 yaşında birisi 1 yaşında ben çocuklarla akşam sabah ederken adam nelerin peşinde Bak sen ya ne yaparsam yapayım bir türlü affedemiyorum kendimi değersiz hissediyorum sevgisiz hissediyorum seni seviyorum falan filan diyor aşkım falan diyor ama içime sinmiyor bir türlü kocasına mesaj attıktan sonra zaten işler çözüldü Ben kocasına mesaj atmasam o hala konuşmaya devam edecek diye bütün hesaplarını kapattırdı Kocası çok iyi oldu Hiç de pişman değilim onlar kaşındı benim küçücük kızıma nasıl bağırdılar o