Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yasemin123 tarafından oluşturulan Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,574 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim
Konbuyu başlatan Yasemin123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Peliko

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2. bebeği istiyordum eşim istemiyordu.Geri çekilerek korunuyorduk. bi bebeğimiz daha olsun dedim yok dedi.Yumurtlama günümde ilişkiye girdik istemeyecegini bildiğim için o güne denk getirdim.reglime 3 gün var ama sanırım hamileyim. Ona bunu söyledim nasıl oluyor bu diye sordu anlattım.Şimdi bana çok kızgın.Baya hakaret etti ben böyle kızacağını tahmin edebilseydim zaten istemezdim.Ne yapmalıyım bebeği aldırmak istemiyorum ama kocamla da kavgalı olmak istemiyorum.
Arkadaşlar erkekleri bu kadar şımartmayın gözünüzü seveyim adam çocuk istemiyorsa korunsun zaten her şeyi kadına yüklemeye alışmışlar bunuda üstünüze almayın rica ediyorum eğilip bükülmeyin karşılarında haklı falan değil

Ela ÖZEN

Kayıtlı Üye
rank
Daha hamile oldugun belli değil bu neyin kavgası birde ikinci bebek neden istemiyor kocan belli bir sebebi varmı bide aldırmak ne ya çok günah düşünme bile böyle bişey hamileysende çok mutlu olman lazım benim çocuğum olmadi etrafımda çocuğu olmayıp çocuk özlemi duyan o.kadar arkadaşım varki sizi anliyamiyorum
Gerçektende öyle ben ikinci kez tüp bebek yaptım sonuç pozitif çıktı benle eşim çocuk sahibi olabilmek için bu yola bile başvurduk şükredin senin eşinin ne sorunu varki Allah size hiçbirseye muhtaç ettirmeden evlat sahibi yapıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar