Kocamı seviyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Kocamı seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kocamı seviyorum
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Anlamadim.sen kocani kocanda seni seviyorsa zaten kocan senin arkanda durur siz isdemdigniz surece kimse sizi ayramaz!!

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Evlenirken adamın ailesi ile de evleniyorsun bu bir gerçek ama önemli olan aliesiyke karşıt düştüğünde eşinin sana olan tavrı. Seviyoruz mutluyuz diyorsun canım ayrılmayı düşünme diğer tarafı da boşver duymamazliga gel ama kendini de ezdirme senin de var olduğunu bilsinler. Evine yuvana bak eşinle senin mutluluğun gerisi teferruat. Bir yuva kolay kurulmuyor

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Evlenirken adamın ailesi ile de evleniyorsun bu bir gerçek ama önemli olan aliesiyke karşıt düştüğünde eşinin sana olan tavrı. Seviyoruz mutluyuz diyorsun canım ayrılmayı düşünme diğer tarafı da boşver duymamazliga gel ama kendini de ezdirme senin de var olduğunu bilsinler. Evine yuvana bak eşinle senin mutluluğun gerisi teferruat. Bir yuva kolay kurulmuyor
Eşim hep arkamda bir senelik evliyim tek kötü laf duymadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anlamadim.sen kocani kocanda seni seviyorsa zaten kocan senin arkanda durur siz isdemdigniz surece kimse sizi ayramaz!!
Ben dayanamıyorum artık bir ortama girdiğimizde kocama kız bakiyorlar

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kocanla aran iyiyse birbirinizi de seviyorsanız diğer tarafı boşver imkanınız varsa ayrı uzak bir yere geçin kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Herkes bizi gösteriyor evliliği ne kadar güzel baksana falan diye.ama surekli dislanmaktan yoruldum
Bitanem çevrendekilere kulak asma kapıyı kapattığın an içerde sadece eşin ve sen kalıyorsunuz. Kapının dışındakileri boşver gitsin. Sen yuvanda eşinle, mutlu, huzurlu bir gün geçiriyorsan gerisinin önemi yok. Eğer bitirmek istiyorsan eşinin yokluğuyla başedebilirmisin ? Onsuz güzel zaman geçirebilirmisin ? Bunları düşün

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kız mı bakıyorlar. Canım eşinin tepkisi ne oluyor buna peki

Tüm sayfalar yüklendi.