Kocamı seviyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Kocamı seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kocamı seviyorum
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Kuzum siz birbirinizi sevip değer verdikten sonra gerisi boş bırak köpek gibi havlasınlar niye evliliğini bitiriyorsun yazık değilmi size kolayı yuvayı kurmak günah kuzum yaa lütfen dışarıya kulak asma bebeğim

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım bizim burda bir teyze var şimdiki çocuklara kızıyor biraz daha dursalar ana karnında deccal dogacaklar diye senin o kayınvaliden falan deccali geçmiş ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NASIL İNSANLAR VAR NELER DUYUCAZ YA hayırdır benim bacım seninle derdi ne bu karının böyle davranıyor Toprak tükürsün böyle insanları ya🤬🤬🤬dahada sayarım da neyse 🤐
Valla ya Allah kahretsin böyle insanları😠 ne olsun istiyorlar anlamış değilim. Hiç böyle şeylerin olduğunu bilmezdim bu uygulama sayesin de insanların gerçekten neler çektiğini öğrendim. Yazık vallahi ya Allah ıslah etsin hepsini

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Valla ya Allah kahretsin böyle insanları😠 ne olsun istiyorlar anlamış değilim. Hiç böyle şeylerin olduğunu bilmezdim bu uygulama sayesin de insanların gerçekten neler çektiğini öğrendim. Yazık vallahi ya Allah ıslah etsin hepsini
Amin kuzum inşallah amin

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum siz birbirinizi sevip değer verdikten sonra gerisi boş bırak köpek gibi havlasınlar niye evliliğini bitiriyorsun yazık değilmi size kolayı yuvayı kurmak günah kuzum yaa lütfen dışarıya kulak asma bebeğim
Bu ilk olan birşey değil ama neler çektim neler kinamda bile tartışma çıktı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben bunlara rağmen karşılık vermiyorum tek kelime etmiyorum sabrımı tasirdilar ne yaşarsam içimde yaşıyorum ne edersem kendime ediyorum eşimi bile uzmuyorum

Ben bunlara rağmen karşılık vermiyorum tek kelime etmiyorum sabrımı tasirdilar ne yaşarsam içimde yaşıyorum ne edersem kendime ediyorum eşimi bile uzmuyorum

Boşver takma ya kocana sahip çık seviyosamiz birinrinizj ailesi dışarda kalır aile akreptir yuva yıkmayı severler ogullarinj senden bile kiskanirlar devir öle devir olmuş ki ama bütün bunları aşkınız koruusn engel olamasimlar

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Boşver takma ya kocana sahip çık seviyosamiz birinrinizj ailesi dışarda kalır aile akreptir yuva yıkmayı severler ogullarinj senden bile kiskanirlar devir öle devir olmuş ki ama bütün bunları aşkınız koruusn engel olamasimlar
Zaten herkes bizi konuşuyor inşallah bizimde evliliğimiz sizinki gibi olur falan diyorlar evliliğinizi kötü diyeni duymadım ama aile bıktırdı 1 senenin birikmisligi var doldu içim.tek saygisizligim olmadı karşılık vermedim ne dedilerse tamam dedim kendi aileme bile tasimadim konuyu ben daha ne yapayim onlar laf sayiyor ben susuyorum

Canım biraz sabret. Eşin zamanla herşeyi görüp ailesine kendisi çizgi çeker. Bizde senin gibiydik ama benimkiler saman altından su yürütengillerdi😁 sonra benimki herşeyi gördü. Aynı mahallede oturuyoruz ama haftada bir gelir ben cagirirsam yada ben gidersem öyle yani zamanla herşey güzel oluyor. O bu su için evinin huzurunu bozma. Ama eşine bunu anlat beni huzursuz oluyor stres oluyorum hamileyim yada doğum yaptım bunlar bana ters tepki veriyor etkiliyor diyebilirsin
Tedavi görüyoruz stres yapmamam lazım ama ne zaman buraya gelsem yapıyorum ister istemez.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Canım benim eşinde senin arkanda ise birbirinizi seviyor iseniz ne diye böyle bir karar alıyorsin sen takma başka kimseyi

Tüm sayfalar yüklendi.