Kocamı seviyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Kocamı seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kocamı seviyorum
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle aramız hamd olsun çok iyi.oyle karar aldım dedim ama bir anlikti yani kendi kendime.kimseye bahsetmedim.ve sonra eşimle anlaştık kapattık konuyu
İyi olmana çok sevindim canım Allah gönlünden geçen ne varsa versin inşallah ama bundan sonra içine atmak yerine sorunlarını eşinle paylaşırsan hem ilişkiniz açısından daha sağlıklı olur hemde kafan rahat eder😊

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Bende eşimin ailesini sevmiyorum ne dedikoduları biter ne laf sokmaları biter ne de saçma sapan bebek büyütme hikayeleri eve her geleceklerini duyduğumda veya ben onlara gideceğim vakit sinirlerim tavan yapar dün bize geleceğini duyduğum anda sinirlerim yükseldi kızıma bağırdım korktu ağladı değmez ama temizlik yapayım laf söz olmasın dedim kızda susmadı bagirmisim demem o ki bizde mi boşanak o zaman boşversene eşinle iyiymissin eşinle çöz bazı şeylerini bir senelik evlilik bitmesin bence karar senin tâbi

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Bende eşimin ailesini sevmiyorum ne dedikoduları biter ne laf sokmaları biter ne de saçma sapan bebek büyütme hikayeleri eve her geleceklerini duyduğumda veya ben onlara gideceğim vakit sinirlerim tavan yapar dün bize geleceğini duyduğum anda sinirlerim yükseldi kızıma bağırdım korktu ağladı değmez ama temizlik yapayım laf söz olmasın dedim kızda susmadı bagirmisim demem o ki bizde mi boşanak o zaman boşversene eşinle iyiymissin eşinle çöz bazı şeylerini bir senelik evlilik bitmesin bence karar senin tâbi
Yok zaten bitiremiyorum eşimle tek bir tartismamiz bile olmadı hamd olsun.hicbir şekilde tartışmiyoruz tartışmak bile en fazla yarım saat sürüyor sonra eskisi gibi oluyoruz unutuyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.