Kocamı seviyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Kocamı seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kocamı seviyorum
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Eşin seni sende eşini seviyorsun sizi üzen ortamlara girmeyin bazı şeyleri hayatından çıkarman gerekiyor mutlu olabilmen için hep iyi evlilikler başkaları tarafından kıskanılır ya bence onlarda öyle yapıyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Śokk ben 😲😲😲😲

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Canım biraz sabret. Eşin zamanla herşeyi görüp ailesine kendisi çizgi çeker. Bizde senin gibiydik ama benimkiler saman altından su yürütengillerdi😁 sonra benimki herşeyi gördü. Aynı mahallede oturuyoruz ama haftada bir gelir ben cagirirsam yada ben gidersem öyle yani zamanla herşey güzel oluyor. O bu su için evinin huzurunu bozma. Ama eşine bunu anlat beni huzursuz oluyor stres oluyorum hamileyim yada doğum yaptım bunlar bana ters tepki veriyor etkiliyor diyebilirsin

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum giresim gelmiyor eskisi gibi artık uyumustum birtanem seni yalnoz bırakmam bir kaç arkadaşım için neyin var demetim
Zaten bu ara buralar çok sessiz kimse yazmıyor etmiyor kaç kere post açtık nerdesiniz kızlar diye yazın alıştım her akşam yazışmayı bu saatlerde nolsun canım mide bulantısı mide yanması uyuyamıyorum uyku sorunu arada adet sancısı gibi ağrılar

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Zaten bu ara buralar çok sessiz kimse yazmıyor etmiyor kaç kere post açtık nerdesiniz kızlar diye yazın alıştım her akşam yazışmayı bu saatlerde nolsun canım mide bulantısı mide yanması uyuyamıyorum uyku sorunu arada adet sancısı gibi ağrılar
Kıyamam aşkım günün yaklaştı rabbim sağ salim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.